Liptai Claudiát ezért nem kedvelte Nagy Ervin a Színművészetin

Nagy Ervin úgy vélte, Liptai Claudia kicsit sokat gondolt magáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin a kétezres évek kezdte óta egyre keresettebb és népszerűbb színész. 1999-ben, Máté Gábor és Horvai István osztályában végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ezt követően a Budapesti Katona József Színház szerződtette.

Filmes pályafutása az 1998-as Ámbár tanár úrral kezdődött, A Hídemberben Kossuth Lajost alakította, majd olyan filmekben láthattuk, mint az Állítsátok meg Terézanyut!, a Kaméleon, a Fehér isten, az Oscarra is jelölt Testről és lélekről, a Kincsem, 2019-ben pedig a Drakulics elvtárs. Az egyre magasabb minőséget képviselő hazai sorozatgyártásból is kivette részét: az HBO Terápia című sorozatát az RTL Klubon a Válótársak, majd A Tanár követte.

Nagy Ervin és A Tanár

A 2017 márciusában bemutatott, nagy költségvetésű kosztümös film, a Kincsem után egy évvel, 2018 márciusában debütált a kereskedelmi csatorna A Tanár című sorozata, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A fiatalok egyik kedvenc szereplője a címszerepet játszó Nagy Ervin, aki a mai napig élete egyik legfontosabb munkájának tartja a sorozatot. Vasvári Szilárd fizika-, kémia- és testneveléstanár megformálásán túl a sikerszériában producerként is részt vesz. 

liptai-claudia
Fotó: RTL Klub/Toplista

Liptai Claudia szerint, aki a harmadik évad egyik új szereplője, Lantos Barbara matematikatanár, igazi ajándék kollégájának A Tanár főszerepe, ami nagyon más, mint az eddigi szerepei.  

- Ervinnek kimondottan egy hab a tortán ez a szerep. Tök jó, hogy teljesen más karakter, mint amilyen a Kincsemben volt - mondta Liptai Claudia a Toplista című műsorban, amelynek sorozatsztárokat összegyűjtő listáján Nagy Ervin az ötödik, ő pedig a hatodik lett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A két színész a Színművészetiről már ismerte egymást, mielőtt együtt kezdtek forgatni, igaz, akkoriban Nagy Ervin nem volt jó véleménnyel a színésznőről. 

- Nagyon ilyen "dolce vita"-ban tolta, nekem meg ez kicsit too much volt annak idején egy elsőéves színészhallgatótól. Csak néztem, hogy na, a néni milyen sokat gondol magáról - vallotta be a műsorban a 43 éves, sármos sztár.  

nagy-ervin
Fotó: RTL Klub

Bevallotta, mielőtt elkezdték a közös munkát A Tanárban, nem tudta, Liptai Claudia hol tart színésznőként, és jó érzés volt azt látni, hogy szerinte semmi nem veszett el abból, amit Marton Lászlótól tanult, sőt! 

Liptai Claudia régen és most

Liptai Claudiának 17 évesen még vörös, göndör haja, illetve kicsit teltebb arca volt. Múltbéli fotója láttán többeknek a Merida, a bátor című Disney-film főhőse ugrott be róla. Néhányan azt is megjegyezték, hogy a vörös volt az ő igazi hajszíne, hiszen így ismerhettük meg, a Szomszédokban is így szerepelt, csak néhány évvel ezelőtt váltott szőke hajszínre.

Felismered Liptai Claudiát? 17 évesen még nagyon másképp nézett ki

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük