Vitától volt hangos Liptai Claudiáék nyaralása: Pataki Ádámmal ezen kaptak hajba

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám nem mindig tud zöld ágra vergődni, ha a tájékozódásról van szó.

liptaiék-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és Pataki Ádám Olaszországban nyaraltak: Nápolytól kezdve Positánón át Sorrentóig mindent bebarangoltak. Csodálatos élményekkel gazdagodtak, de mint szinte minden nyaralás, az övék sem volt mentes a feszültségektől. 

Olaszországról sok dolog eszünkbe jut, a romantikus, szűk kis utcák vagy a gasztronómiai különlegességek. Ám van még valami, ami jellemző az olasz városokra: a közlekedés igazi kihívás, pláne azoknak, akik nem szoktak hozzá.

Liptai Claudia és férje vitája

Liptai Claudiáék is szembesültek ezzel a jelenséggel Nápolyban, okozott is köztük néhány heves vitát a kocsiban ülve. 

SFM EK NyV (1)
Fotó: Sláger FM/ÉdesKettes

- Az én drága feleségem néha úgy gondolja, hogy az ő telefonja sokkal jobb útvonalat mutat, mint az enyém. Ennek hangot is adott Nápolyban, ahol eleve egy káosz a közlekedés. Hatszáz sávban mennek nyolcszázan, Claudia pedig néha csak mutogatta a telefont, és mondogatta, hogy erre kellett volna menni, vagy arra. Itt jobbra, nem, ott balra. Miközben mindenki jön-megy minden irányból, Claudia pedig csak mondja - emlékezett vissza Pataki Ádám a 95.8 Sláger FM-en az ÉdesKettesben.

A műsorvezető elárulta, ő mindezzel csak segíteni akart a férjének, hiszen nehéz a telefont és az utat egyszerre néznie. Hozzátette, nem csak ő kiabált ebben a helyzetben, a sztárcukrász is teli torokból ordított.

- Claudia nagyon tudja mondani, de engem se kell félteni. Ha valami logikátlanságot érzékelek, én is kinyitom a számat, és bizony elmondom, hogy miért nem úgy és arra megyünk. Nincs ezzel baj, remekül tudjuk egymást kezelni. Nálunk mindig ilyen "hangos” a nyaralás.

Liptai Claudia bikinben

Liptai Claudia 2015 nyarán posztolt magáról először egész alakos képet, amin fekete bikiniben pózolt Görögországban. Azóta is minden nyáron visszatért ugyanarra a tengerpartra, és bikinis kép is készült róla, csak egy évvel később babapocakosan, a következő esztendőkben pedig kisfiával, aki októberben lesz hatéves. 

Ezt is szeretjük