Liptai Claudiát és Ördög Nórát is lepipálta: ez a női sztár győzte le őket a Forbes szerint

A Forbes idei celeblistáján Ördög Nóra és Liptai Claudia is visszaesett.

ordog-nora-liptai-claudia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilencedjére készítette el a Forbes üzleti magazin a legértékesebb magyar celebek listáját. Új, részletes módszertanuk alaposan átrendezte a sztárvilág élmezőnyét. 

Idén először hat kategória részletes elemzésével állították össze az élmezőnyt. Az új módszertannak köszönhetően izgalmas helycserés támadásokat, nagy előzéseket és meglepő eséseket is látni a magyar celebvilág toplistáján. 

Forbes-celeblista 2022

A Forbes módszertana hat kategóriában osztályozta a celebeket 1-től 10-ig terjedő skálán: ismertségük, láthatóságuk, kedveltségük, hitelességük, pénztermelő képességük és online jelenlétük került mérésre - ezek átlaga adja az úgynevezett Forbes-Celebindexet, ami egy-egy szereplő énmárkájának értékét mutatja.

Sebestyén Balázs, a lista tavalyi győztese sokáig fej-fej mellett haladt Majkával a dobogó első fokáért: az ózdi rapper az egyik legnézettebb tévés műsorvezetőként végül sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és online jelenlétével került az élre. Majka neve az elmúlt egy évben - többek között turnéjának, tévés műsorainak és háromnapos lagzijának köszönhetően - kikerülhetetlen lett, énmárkáját kemény munkával pörgette a csúcsra. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik kerültek fel a Forbes celeblistájára. 

Cover-fotó: TV2, RTL Magyarország

Ezt is szeretjük