Várkonyi Andrea milliókat keres Mészáros Lőrinc feleségeként: befolyásos nő lett a tévésből

Várkonyi Andrea felkerült a média legbefolyásosabb női szereplőinek top 10-es listájára a Forbesnál.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andreát a Tények híradósaként ismerte meg az ország, majd műsorvezetőként szórakoztatta a nézőket. A képernyőn már csak ritkán látjuk, de továbbra is a médiában dolgozik, sőt ezen a területen bekerült a legbefolyásosabb nők közé. 

Mészáros Lőrinc felesége nemcsak a Forbes listáján áll jól, hanem anyagilag is: reklámcége három hónap alatt több mint 50 milliós bevételt termelt. 

Várkonyi Andrea milliókat keres

Várkonyi Andrea és egy magánszemély 2020 szeptemberében alapította a Whitedog Media reklámügynökséget, melynek a HVG információi szerint kizárólag a Mészáros-csoport tagjai adnak munkát, három hónap alatt 127 millió forint bevételből 53 milliós nyereségre tett szert, ebből 47 millió forintot ki is vettek osztalékként. 

varkonyi-andrea
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

A 47 éves híresség a befolyását tekintve is előrelépett Mészáros Lőrinc feleségeként. A Forbes márciusban elkészítette a hazai üzleti és kulturális élet, valamint a média legbefolyásosabb női szereplőinek listáját, amelyről azt írták, a választások előtt pillanatképnek kell tekinteni. A top 10-es lista új belépője Várkonyi Andrea lett, a Whitedog Média alapítója és társtulajdonosa, a TV2 igazgatósági tagja.

A lista több szereplője is a tévés világból került ki: az első helyre Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója, a Magyar Reklámszövetség alelnöke került, aki évek óta címvédő. A harmadik helyen D. Tóth Krisztát, a WMN.hu alapítóját, társtulajdonosát találjuk, akinek DTK: Elviszlek magammal című műsora évek óta nagy sikerrel fut, a március 23-án megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálán harmadszor vihette haza a legjobb talk-show-nak járó elismerést.

d-toth-kriszta
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

Az ötödik helyet is egy állandó listatag, Hámori Barbara szerezte meg, aki a Scrupted Productions alapító tulajdonosaként az RTL Klub számára fejleszt sorozatokat. A kilencedik helyen Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója szerepel. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága

Várkonyi Andrea, aki tavaly szeptember végén ment feleségül Mészáros Lőrinchez, És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében a magánéletébe is betekintést enged. Többek között elárulja, milyen számára a férfias férfi, és hogy újdonsült férjéhez fogható párral még nem élt együtt. 

Ezt is szeretjük