Várkonyi Andrea intim hálószobatitkairól vallott: Mészáros Lőrinchez fogható férfival még nem élt

Várkonyi Andrea És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében magánéletéről, a Mészáros Lőrinccel kötött házasságáról is ír.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea szeptember végén ment feleségül Mészáros Lőrinchez. A napokban megjelent És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében a magánéletébe is betekintést enged. 

Többek között elárulja, milyen számára a férfias férfi, és hogy újdonsült férjéhez fogható párral még nem élt együtt. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága

"A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is" - idézi szavait a Blikk.  

A 47 éves sztár arról is ír, hogy számára a férfiasságba az is beletartozik, hogy a férfi valamit elért az életben, karrierje és egzisztenciája van. 

"Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján."

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egykori híradós azt is megosztotta olvasóival, hogy egyetlen párjával sem voltak olyan meghittek az összebújások, mint Mészáros Lőrinccel, korábban egyik párjával sem tudott összeölelkezve aludni még egy délutáni szunyókálás során sem. 

varkonyi-andrea
Fotó: TV2

"Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom."

Várkonyi Andrea és műsorvezetők smink nélkül

Várkonyi Andreával hétköznap gyakran előfordul, hogy smink nélkül jár, de egy forgatás más, ott mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni. Ha észrevétlen akar maradni az emberek között, nem festi magát, mert smink nélkül nem ismerik fel. Nem ő az egyetlen műsorvezető, aki bátran megmutatja, hogyan néz ki teljesen natúr arccal.

Ezt is szeretjük