Liptai Claudia az RTL Klubon tér vissza műsorvezetőként: vadonatúj műsort kapott
Liptai Claudiával érkezik a Mestercukrász az RTL Klub képernyőjére.

liptai-claudia-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még az idei évben látható lesz az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb, édesszájú tagja, a Mestercukrász. Kolosi Péter a Nagy Kreatív Napon tartott előadásában elárulta, hogy a vadonatúj gasztroreality háziasszonya a cukrászatban is járatos Liptai Claudia lesz. 

A Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök (gyártó: Solaz Média) az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek egy nem mindennapi verseny formájában. 

Liptai Claudia A Mestercukrász műsorvezetője lett 

A műsorban tehetséges hobbicukrászok vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat: a Mestercukrász-jelöltek minden adásban két, sütéssel kapcsolatos feladatban küzdenek meg egyénileg a továbbjutásért, hogy a végén a legjobb elnyerje a Mestercukrász címet és a vele járó ötmillió forintos nyereményt. 

liptai-claudia-mestercukrasz
Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia lesz, aki cukrászvégzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz egy cukrászmester, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként bizonyított, valamint egy világutazó sztárcukrász, aki számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig. Azt pedig, hogy kik ők, a közeljövőben eláruljuk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Liptai Claudia műsorvezetői karrierje annak idején az RTL Klub képernyőjén kezdődött: színésznőként 1998-tól az RTL Klub Csííz műsorában láthattuk, a következő évben pedig a Pasik! című sorozatban, majd 2001 májusában debütált műsorvezetőként a Találkozások című műsorban.

Nem sokkal később átszerződött a TV2-höz, ahol ugyanebben az évben elkezdte vezetni a Claudia Show-t. Első nagyszabású, élő show-műsora a Big Brother volt Till Attilával, akivel az évek során több közös műsort is vezettek, így a Megasztárt vagy A Nagy Duettet is. Liptai Claudia volt a Mokka, a Babavilág, a Mr és Mrs – A sztárpár show, a Bumm!, az 50 milliós játszma, az Extrém Activity, illetve a Csak show és más semmi! műsorvezetője is.   

2018 decemberében mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy 17 év után otthagyja a TV2-t. 2019 tavaszán még látható volt a csatornán, ugyanis akkor indult a Séfek séfe új évada, aminek ő volt a háziasszonya.

liptai-claudia-mestercukrasz2
Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

Döntését több mindennel indokolta: egyrészt azzal, hogy kisfia mellett már nem tudott olyan kötöttségeket és feladatokat elvállalni, amiket a tévés szakma megkövetel, másrészt rájött, hogy a maga ura akar lenni, mint a férje, Pataki Ádám mestercukrász.

18 év után A Tanár című sorozat kedvéért tért vissza az RTL Klubhoz, a képernyőn 2020 áprilisában láthattuk, ekkor indult el a harmadik évad. 2020 őszén őt rejtette egy darabig az Álarcos Énekesben a Röfi jelmeze, de miután megfertőződött koronavírussal, átadta a szereplési lehetőséget másnak, és a szórakoztató műsorban novemberben, egy adás erejéig vendég Nyomozóként tűnt fel. Műsorvezetőként 2020. december 31-én láthattuk viszont: ő vezette a nagyszabású, NőComment!-Szilveszter névre keresztelt show-t az RTL II csatornán.

Gesztesi Panka modell lett

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya pár évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a modellszakma iránt, és édesanyja szerint megvan az alkata a modellkedéshez. Így gondolja ezt a Sugarbird tulajdonosa, aki 2021-es, tavaszi Disney-kollekciójukhoz már harmadszor választotta ki a sztárcsemetét.

Ezt is szeretjük