Liptai Claudia sírva fakadt, amikor meglátta magát a tükörben: ezért borult ki A Tanár castingján
Liptai Claudia elsírta magát, amikor először átalakították A Tanár című sorozat matektanárnőjévé.

liptai-claudia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019 júliusában derült ki, hogy Liptai Claudia csatlakozott az RTL Klub nagy sikerű sorozatához: A Tanár harmadik évadában egy matektanárnő szerepében aratott sikereket. 

Alakításáért több elismerő kommentet, rajongói reakciót is kap, a színésznő játékát legutóbb a 95.8 Sláger FM-en hallható, férjével közösen vezetett, ÉdesKettes című műsorában is méltatta az egyik hallgató. Clau ennek kapcsán beszélt arról, hogyan kapta meg a szerepet. 

Liptai Claudia A Tanár matektanárnőjeként

Egyáltalán nem volt könnyű dolga, amikor A Tanár című sorozat matektanárnőjét először kellett megformáznia: megpillantva átalakított külsejét, igencsak kétségbeesett.

- Elhívtak a castingra, ahol Elek Ferivel közösen kellett felolvasnom-eljátszanom néhány sort. Sokat gondolkodtam, hogyan jelenjek meg, bár semmit se tudtam a karakterről. Abban biztos voltam, hogy az erős sminket mellőzöm, hiszen azt egyetlen rendező sem szereti. Végül egy hosszú, tűzpiros ruha mellett döntöttem. Aztán kiderült, hogy egy matektanárnőt kell alakítani. Szerencsére jól sikerült a dolog, hiszen húsz színésznő közül végül engem választottak, aminek nagyon örültem - kezdte a mesélést. 

liptai-claudia-a-tanar
Fotó: RTL Klub/A Tanár

- Az első ruhapróbán kirakták elém Lantos Barbara ruhatárát. A kis kötött kardigánokat, a furcsa gombolású és színvilágú ruhákat. Aztán "lenyalták ", majd félrefésülték a hajamat. Pont úgy festettem, hogy ha bárki meglát, azt mondja: "Ez a Liptai de rosszul néz ki!"

Nem titkolom, a látványtól el is sírtam magam!

- vallotta be a Pataki Ádámmal közös rádióműsorában Liptai, akit az egyik rendező azzal próbált megvigasztalni, hogy még így is túl szép. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Rossz végéről próbálta megközelíteni a dolgot, de nyilván csak segíteni szeretett volna. Én viszont arra gondoltam, ha már ekkorát változtatunk, ne a saját hajammal tegyük, mert az nem elég, és tényleg rosszul is néz ki. 

Szerzett egy barna parókát, amivel már nem lehetett azt mondani, hogy Liptai Claudia fest rosszul, hanem inkább azt, hogy megszületett egy új karakter, Lantos Barbara. 

- Más kérdés, hogy ez a karakter még így is, a sajátos ruhatárával és a barna hajával pont olyan dolgokat hoz elő, amilyeneket egyébként nem szeretek magamon látni - árulta el a rádióműsorban.

A mi kis falunk szereplői a valóságban 

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük