Várkonyi Andrea visszatér a TV2 képernyőjére: ezt a műsort vezeti

Várkonyi Andrea egy nagyszabású zenés műsor női műsorvezetője lesz a TV2 csatornán.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta el a feladatot, hogy a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestjének női műsorvezetője legyen. Műsorvezetőtársai Stohl András és Till Attila lesznek.

A Neked énekelek című nagyszabású zenés műsor május 30-án lesz látható, abban a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket, és ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd - áll a csatorna közleményében.

Várkonyi Andrea újra műsort vezet a TV2-n

Várkonyi Andrea 15 évig vezette a TV2 híradóját, a Tényeket. 2016. április 29-én Pachmann Péter virágcsokorral búcsúztatta az adás végén. Ezt követően a FEM3 Café egyik műsorvezetőjeként láthatták a nézők, valamint 2016 szeptemberében elindult talk-show-ja, a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával, ami utoljára 2018 júniusában jelentkezett új résszel. Várkonyi Andreának 17 év után, 2018. december 31-én megszűnt a munkaviszonya a TV2-vel, azóta csak egy-egy műsor vendégeként láthattuk a csatorna képernyőjén. 

varkonyi-andrea
Fotó: FEM3

Tavaly, a koronavírus-járvány első hulláma alatt láthatták először a nézők a Neked énekelek című jótékonysági gálaműsort. Akkor közel 35 millió forint felajánlás gyűlt össze a koronavírus frontvonalában dolgozók számára. 

Az idei adománygyűjtést gyermeknapon, azaz 2021. május 30-án tartják a koronavírus árvái javára. A járvány harmadik hullámában több száz gyermek vesztette el egyik vagy mindkét szülőjét. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig segíti a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát vagy diplomát szereznek.

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a felajánlások fogadása - a tavalyi műsorhoz hasonlóan - idén is a „Nemzeti Összefogás” vonalán, illetve számlaszámán történik. A TV2 jótékonysági műsorában érkezett felajánlások teljes egészében az alapítványhoz kerülnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A csatorna felkérésére a legnagyobb sztárok mondtak igent, és több olyan produkciót is láthatnak majd a nézők, amik kifejezetten erre a televíziós műsorra készültek.

Színpadra lép mások mellett Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen adja elő az Elindultam szép hazámból című népdalt, Janicsák Veca egy különleges technikának köszönhetően énekel duettet a nemrég elhunyt Balázs Fecóval. Palya Bea partnere ezen az estén Molnár Ferenc Caramel lesz a Csillagom című dalban. Horváth Charlie Tóth Verával énekli el Az légy, aki vagy című slágerét, Gryllus Dorka pedig Kulka Jánossal adja elő a Vigyázz a madárra című Demjén Ferenc-szerzeményt.

Az est során a nézők láthatják még az aranytorkú énekesnőket, Wolf Katit, Király Lindát és Tolvai Renit egy közös dalban, továbbá fellép Majka&Curtis Nikával, Tóth Gabi, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Bagossy Brothers, Pápai Joci és az Urban Verbunk, Radics Gigi és a Cotton Club Singers. 

A neves művészek mellett további extra produkciók is színesítik a jótékonysági estet: a Séfek séfe csapatkapitányai, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor a műsor ideje alatt a Séf asztala éttermében készítenek el egy különleges menüt, amire szintén licitálni lehet majd.

Műsorvezetők smink nélkül

Várkonyi Andreát műsoraiban mindig csodaszép ruhákban és kifogástalan sminkkel láthattuk, a hétköznapokban viszont nem szereti, ha több kiló festék van az arcán. Nem ő az egyetlen műsorvezető, aki bátran megmutatja, hogyan néz ki teljesen natúr arccal. Képes összeállításunkban rajta kívül láthatod Ördög Nórát vagy Liptai Claudiát is sminkkel és anélkül. 

Várkonyi Andrea smink nélkül: lehet, hogy így elmennél mellette az utcán

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük