Liptai Claudia számára pokoli volt a Big Brother első adása: műsorvezetőként ezért maradt meg rossz élménynek
Liptai Claudia első élő show-ja, a Big Brother nem indult zökkenőmentesen, pokoli élményként maradt meg emlékeiben.

liptai-claudia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia már kezdő színésznőként játszhatott a Szomszédok című sorozatban, azóta több filmben és sorozatban is szerepet kapott, számos tévéműsor és nagyszabású show háziasszonyaként láthattuk a képernyőn.

Legyen szó bármilyen formátumról, elképesztő profizmusról tesz tanúbizonyságot. Így volt ez a műsorvezető első élő show-jában is, pedig a körülmények nem voltak éppen ideálisak, és az első adás nem is maradt meg szép emlékként. 

Liptai Claudia első élő show-ja, a Big Brother

- Az élő adás hangulata egészen más, mint bármelyik más műsoré. Ott a műsorvezető is egy speciális lelkiállapotban van, pörögnek az események.

Nagyon szeretem azt a műfajt, pedig az első ilyen emlékem pokoli

- idézte fel a 47 éves sztár a 95.8 Sláger FM-en.

2002. december 22-én befejeződött az első magyar valóságshow, a Big Brother, a Hungexpo területén felépített házból utolsóként Párkányi Éva jött ki. A képen a női műsorvezető, Liptai Claudia.
2002. december 22-én befejeződött az első magyar valóságshow, a Big Brother, a Hungexpo területén felépített házból utolsóként Párkányi Éva jött ki. A képen a női műsorvezető, Liptai Claudia.
Fotó: MTI/Nándorfi Máté

Az első élő show-ja a Big Brother volt, amiben egy meghibásodott súgógép miatt egyből a mély vízbe került, és az első másodperctől magára volt utalva, rögtönöznie kellett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Milliószor lepróbáltuk, ahogy a műsor ikonikus díszleteleme, a szem kinyílik, és besétálok rajta egy hídon, míg Tilla a Hungexpo területéről jelentkezett. Akkor még súgógépről dolgoztunk, jó párszor lepróbáltuk a szöveget is. Azt gondoltuk, hogy minden rendben, simán menni fog a dolog, de nem így lett. 

- Elkezdődött az élő adás, sétáltam át a hídon, amikor a szerkesztő ordított a fülemre, hogy "Elszállt a súgógép!" Színésznőként emlékeztem a szövegre, fotografikus memóriám van, szinte ugyanúgy láttam magam előtt a súgógépen futó szöveget, mintha működne a gép és "csak" olvasnám. Holott fejből mondtam az egészet, igazi mély víz volt. A második blokkra megjavították a súgógépet, de az első élőm igazi pokoli élmény volt ezzel az indulással - vallotta be Liptai Claudia a Sláger FM-en hallható ÉdesKettes című műsorában.

A Big Brother és a Való Világ legnagyobb sztárjai

Hazánkban a 2000-es évek elején kezdte meg hódító útját a valóságshow-k formátuma. 2002 szeptemberében startolt el a Való Világ, valamint a Big Brother című műsor, a nézők pedig imádtak bekukucskálni a két villa kulcslyukán. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma az egykori valóságshow-hősök, Popey, Pongo vagy Renato, VV Milo és Leo.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük