Liptai Claudia odáig volt A Tanár sztárjáért: ma is iszonyatosan jóképűnek tartja
Liptai Claudia simán Anger Zsolt szemébe mondta a kamerák előtt Anger Zsoltnak, mennyire tetszett neki mindig.

liptai-claudia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és Anger Zsolt is szerepet kapott az RTL Klub A Tanár című sorozatában, ismeretségük azonban jóval korábbra nyúlik vissza. A műsorvezető a NőComment! című műsor egyik 2021-es adásában különös vallomást tett a színésznek.

Noha a színésznő évek óta férjnél van, a színész pedig tavaly augusztus óta nős, beindult egy kis poénkodás köztük, a nézők szemtanúi lehettek egy ártatlan flörtnek. Az asztalnál helyet foglaló többi híresség is bekapcsolódott, nevetve figyelmeztették őket arra, hogy ott a gyűrű az ujjukon. 

Liptai Claudia odáig volt Anger Zsoltért

Liptai Claudia azzal a szöveggel mutatta be Anger Zsoltot a nézőknek, hogy elárulta, a színész bizony mindig nagyon tetszett neki, már akkor is, amikor főiskolások voltak a Színművészetin. A férfi kettővel felette járt, de nem tudta nem észrevenni. 

anger-zsolt
Fotó: RTL Klub/A Tanár

 - Három szőke férfiért voltam oda. Az egyik volt a Mark Hamill, a másik volt a Kaszás Attila, a harmadik Anger Zsolt, aki iszonyatosan jóképű szerintem a mai napig. Így van! - mesélte nevetve Clau.

Erre válaszul Anger Zsolt felemelte a kezét és a karikagyűrűjére mutatva, kacagva azt kérdezte tőle, miért csak most szól erről. 

– Tudom, hogy nős vagy! Nézd csak, nekem is van! (…) Most ez tényleg úgy van, hogyha férjhez mentem, akkor kiszúrtam a szememet? - viccelődött tovább Liptai, mire a jelenlévő sztárok nevetve mondták, hogy valahogy így van. 

Anger Zsolt egyébként azért érkezett a műsorba, hogy elkészítsen az adás alatt egy ráksalátát. A színész ugyanis kiválóan főz, imádja a gasztronómiát, amit apai nagymamájának köszönhet. 

- Mondjuk így, hogy feltaláltam a főzést. Behúzott engem ez az egész, nagyon régre nyúlik vissza. A nagymamám nagyon jól főzött, az anyám is nagyon jól főz a mai napig. Apai nagymamámról beszélek, ő már meghalt, ő állt hozzám a legközelebb ezen a világon. (…) A nagymamám elővett mindenféle ilyen nyálas, undorító húsokat, májat például. Valamit csinált vele, mint Rodolfo, és egy ilyen illatozó izé lett belőle, amit nagyon jó volt megenni. Engem ez nagyon vonzott! - mesélte gyerekkoráról a sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem ez volt az első alkalom, hogy Liptai Claudia a műsorában elárulta, korábban tetszett neki egy ismert színész. Amikor korábbi színművészetis osztálytársa, Miller Zoltán vendégeskedett nála, elárulta, őt annak idején, a kilencvenes években szabályosan üldözte a szerelmével. 

- Szerelmes voltam belé, és kergettem Miller Zolit. Volt olyan, hogy a Pál-völgyi-cseppkőbarlangban játszottak a zenekarával, az Ördögfiókákkal. Én meg kifeküdtem az útra a kocsija elé, hogy ne mehessen el. Aztán kedves volt, mert nem hajtott át rajtam - idézte fel.

Gesztesi Panka arany estélyiben állt a kamerák elé

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly 2006 júliusában született közös gyermeke mostanra gyönyörű tinédzserré vált. Gesztesi Pankának 2018-ban saját menedzsere lett, pár évvel ezelőtt elkezdett modellkedni, 2020-tól a Sugarbird több kampányában is részt vett. 

Cover: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük