Lilut fiatal műsorvezetőként fogyókúrára kötelezték - Durván megszólták az alakját
Lilu a mai napig emlékszik a szégyenérzetre, amikor egykori főnökei kiadták neki, hogy fogynia kell.

lilu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság a tengerentúlon és hazánkban egyaránt lazultak a szabályok a televíziósok külsejét illetően. Napjainkban nincs kőbe vésve, hogy egy bemondónak úgy kell festenie, mint egy szupermodellnek, sokkal fontosabb lett, hogy megjelenése és személyisége hitelességet sugározzon az adott műsorban.

Régen azonban ez teljesen másképp működött. A produkciók alkotóinak határozott elképzelései voltak arról, hogyan kell mutatnia a képernyőn az általuk választott műsorvezetőnek, aki ha egy kicsit is eltért ezektől, kemény kritikára számíthatott. Lilunak is jó pár kellemetlen percet okozott pályája kezdetén, amikor felettesei fogyókúrára kötelezték.

 Lilut fogyókúrára kötelezték

A 44 éves tévés 1999-ben kezdte karrierjét a Z+ zenecsatornánál a húszas évei elején. Innen igazolt át az RTL Klubhoz, ahol többek között A rettegés foka, Az ország tesztje valamint a Dominónap háziasszonya volt, jelenleg pedig a Cápák közöttben láthatjuk viszont, valamint saját YouTube-csatornája talk-show-jában. 

Bár ez utóbbiban általában vendégei fednek fel magukról sosem hallott történeteket, olykor ő maga is felelevenít egy-két sztorit a múltjából, ha az témába vág. Így derült fény arra a megalázó szituációra is, amelyre a mai napig élénken emlékszik.

- Néha annyira terroristák az elvárások. Én például nagyon emlékszem, hogy engem egyszer még a zenetévénél behívtak, amikor 22 éves voltam. Ma már lehet erről beszélni, mert megszűnt a tévé: benne volt a szerződésünkben, hogy úgy kell kinéznünk nagyjából, mint amikor aláírtuk a szerződést. És hát ott azért én jó nagyokat ettem. Úgyhogy 22 évesen azt mondták nekem, hogy fogyjak le, jó lenne, ha beleférnék azokba a ruhákba, amiket hoztak nekem - emlékezett vissza.

lilu
Fotó: YouTube/Liluland

- Emlékszem arra az érzésre. Arra a szégyenre, amikor rájöttem, hogy akkor valaki engem ilyen szemmel néz. Ez volt ebben csak a bántó, hogy ilyen szemmel néznek. Mert engem amúgy nem zavart, én is láttam a képernyőn, meg tudtam is, hogy az a gatya, ami előtte hat hónappal jó volt, már csak a térdemig ment fel. 

Lilu és testvére

Krisztina és Lilu sok mindenben hasonlít egymásra, mindketten szőke hajjal és porcelánbőrrel büszkélkedhetnek, de az őszinteségük és nyíltságuk is megegyezik, ezért is imádják annyira őket a neten. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük