Tudtad, hogy Lilunak van egy húga? Krisztinát a YouTube-ról ismerheted
Lilu húga is épp olyan tehetséges, mint a nővére. Imádják a videóit a neten.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilu 1999-ben kezdte el televíziós karrierjét először a VIVA TV-n, majd az RTL Klub csatornáján. Az elmúlt 21 évben számos produkció műsorvezetőjeként láthattuk, a nézők szinte már ismerősként köszöntik a képernyőn. Azonban a 43 éves sztár nagyon ügyel rá, hogy szeretteit távol tartsa a reflektorfénytől, gyermekeit sem mutogatja, ha le is fotózza őket, mindig hátulról teszi. 

Azt is kevesen tudják róla, hogy van egy húga. Pedig Krisztina már két éve erősíti a Liluland YouTube-csatorna csapatát, illetve időnként az Instagramra is lőnek egy-két közös szelfit. 

Lilu és húga, Krisztina

A két testvér sok mindenben hasonlít egymásra, mindketten szőke hajjal és porcelánbőrrel büszkélkedhetnek, de az őszinteségük és nyíltságuk is megegyezik, ezért is imádják annyira őket a neten. 

Krisztina leginkább életmód témájú videókat csinál: kozmetikumokat tesztel, az otthoni géllakkozás rejtelmeibe kalauzolja el a nézőket, illetve az elképzelés vs. valóság című videósorozatában azt mutatja be, hogy mekkora különbség van az Instagram-tökéletesség és a való élet között.

Képes összeállításunkban megmutatjuk Lilu és testvére, Krisztina közös fotóit.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük