Felismered Lilut a férfimagazin címlapján? 20 éves fotót posztolt magáról
Lilu egy műtermi fotózáson talált rá a CKM magazin egyik régi példányára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilu az egykori Z+ (ma VIVA) televízió műsorvezetőjeként kezdte televíziós pályáját 1999-ben. Ezt követően az RTL Klub Való Világ című valóságshow-jának harmadik évadát vezette 2003 decemberétől - a 4., az 5., a 6. és a 7. évad műsorvezetőnője is ő volt.  

Azóta is a kereskedelmi csatorna egyik arca, az évek során pedig számtalan produkció háziasszonya volt. 

Lilu a CKM magazin címlaplányaként

A rettegés foka, Az Ország Tesztje, 2006 és 2012 között a Reggeli, a Celeb vagyok, ments ki innen!, Csillag Születik, Házasodna a gazda, Szombat Esti Láz, X-Faktor - ezekben a szórakoztató műsorokban láthattuk. A komoly oldalát is megmutathatta a 2015-ben indult Keresem a családomban, illetve a 2019 óta futó, Cápák között című műsorral. 

Több mint húsz éve van a pályán, ez idő alatt számtalan címlapon szerepelt. A műteremben, ahol a héten forgatott, egy 2002-es CKM magazin került elő, amelynek júniusban ő volt a címlaplánya. 

"Én Milla Jovovich-nak néztelek."

"Totál más voltál. Akkor is, és most is coool... Legyél rá büszke!"

"Na jó, vállalom hogy én kérdezem meg elsőként: mikor lesz hasonló fotósorozat újra? Mert ugye lenne egy közönségigény..." - olvasható a dicsérő kommentek között.

Lilu és húga, Krisztina

Kevesen tudják, hogy az RTL Klub műsorvezetőjének van egy húga. Pedig Krisztina is a Liluland YouTube-csatorna csapatát erősíti, illetve időnként az Instagramra is lőnek egy-két közös szelfit. A két testvér sok mindenben hasonlít egymásra, mindketten szőke hajjal és porcelánbőrrel büszkélkedhetnek, de az őszinteségük és nyíltságuk is megegyezik, ezért is imádják annyira őket a neten. 

Ezt is szeretjük