A mi kis falunk Gyurija fiatalkori fotón: felismered Lengyel Tamást?
Lengyel Tamás egy 2001-ben készült fotót posztolt magáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lengyel Tamást a tévénézők láthatták a TV2 Jóban Rosszban, a köztévé Munkaügyek, valamint Fapad, az HBO Aranyélet, illetve az RTL Klub Válótársak című sorozatában, a televízió előtt ülők szívébe ugyanakkor A mi kis falunk című sorozat szereplőjeként lopta be magát igazán. 

Az RTL Klub vígjátéksorozata 2017 februárjában indult, az ötödik évadot 2020 szeptemberében kezdte sugározni a kereskedelmi csatorna, ami az újabb epizódokkal 2021. március 20-án folytatódott.

Lengyel Tamás fiatalon

A 43 éves színész az Instagram-oldalán egy 2001-ben készült, fiatalkori fotóját posztolta, amin a hosszú hajú, mosolygós srác a tarka ingben az egyik kommentelő szerint egy az egyben úgy néz ki, mintha a sorozatbeli Bodri György fiatalkori énje lenne. 

"Tiszta Gyuri vagy A mi kis falunkból, csak fiatalabba."

A legtöbb hozzászóló szerint ugyanakkor másra, mégpedig egy világhírű színészre hasonlít: a fiatal Leonardo DiCaprio jutott róla az eszükbe, de volt, aki Benicio del Toro, más Mester Tamás nevét írta le.  

"Wooooowwww a Dicaprio gyereeeek" - írta kollégája, a színész Nagy Sanyi.

"Tomi DiCaprio" - olvasható egy másik hozzászólásban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Mester Tamás az énekes jutott eszembe egyből erről a fotóról."

Azt is többen megjegyezték, hogy jót tett neki az idő múlása: "Az anyám ideges úristenit! Neked előnyödre vált a korosodás!"

Lengyel Tamás a való életben 

A mi kis falunk egyik alapszereplőjét Lengyel Tamás alakítja. "Gyuri a falu macsója, egy hangos playboy, aki bátornak mutatja magát, de gyáva. Elkötelezett fociszurkoló, elég rossz fociedző. Erika szerelme, még akkor is, ha nem fehér lovon érkezett, hanem tuning gépkocsival - mondta karakteréről a színész. Képes összeállításunkban megnézheted, a való életben mennyire sármos férfi.

Ezt is szeretjük