A Drága örökösök Tibijét barátjával csalta meg nagy szerelme
Lengyel Ferencet nagy csalódás érte, mielőtt megismerkedett a feleségével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lengyel Ferencért rajonganak a Drága örökösök nézői, Szappanos Tibor megformálója hamar közönségkedvenc lett. Az RTL Klub sorozata mellett a színházban is játszik, a Fórum Színház Love.hu  című, februári premierdarabjában a párkeresési nehézségek, így az internetes ismerkedés is terítékre kerül.  

Az 58 éves sztárnak már nem kell randevúkkal bajlódnia, nős, feleségével 32 éve boldogok egymás mellett, de mielőtt egymásra találtak, a színész szívét csúnyán összetörte első, nagy szerelme. 

Szerelme az egyik barátjával csalta meg

Lengyel Ferenc középiskolás korában még verset is írt egy lánynak, amit megjelentetett a Vas megyei napilapban, de kiderült, kiszemeltjének már van párja. Összetört, és úgy érezte, hülyét csinált magából - mesélte a Story magazinnak. Ez a fájdalom azonban semmi volt ahhoz képest, amit első nagy szerelme mellett élt át.  

lengyel-ferenc
Fotó: RTL Klub

Mielőtt elkezdte volna a Színművészetit, megismerkedett egy lánnyal, akiről úgy gondolta, élete szerelme, együtt is fognak élni, és bár kapós volt a lányok körében, ellenállt a kísértésnek, annyira szerelmes volt. 

- Aztán a sors tett pontot a zűrzavaros helyzet végére. Az én szívszerelmem ugyanis megcsalt egy barátommal.

Rajtakaptam őket in flagranti, szóval nem volt mit magyarázni.

Soha többé nem akartam látni, és onnantól ámokfutó lett belőlem - mesélte a hetilapnak. 

A csalódást követően falta a nőket, volt, hogy egyszerre többnek is csapta a szelet, de ezt gondosan titkolta. A csapodár élet addig tartott, amíg a diplomaosztó után leszerződött a kaposvári színházhoz, és a somogyi megyeszékhelyen megpillantott egy szőke, kék szemű, csodás alakú nőt, akibe azonnal beleszeretett. 

- Könnyen egymásra találtunk, és a szerelmünk azóta is, immár 32 éve tart - árulta el Lengyel Ferenc, akit felesége két lánnyal ajándékozott meg: Zita 1991-ben, Adél 1995-ben született. 

Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint összeházasodtak

2019 nyarán, a legnagyobb titokban, egy Balaton-felvidéki településen összeházasodott az Oltári csajok két főszereplője, Jaskó Bálint és Horváth Sisa Anna - utóbbi az RTL Klub Drága örökösök című napi sorozatának is a sztárja, ő alakítja Szappanos Katát. 

Ezt is szeretjük