A Drága örökösök Szlávenje alkoholista volt - A kisfia anyja ki is dobta

Molnár Gusztáv több mint két éve végleg lemondott az alkoholról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök Szlávenjét alakító színész, Molnár Gusztáv hatalmas életmódbeli változásokon esett át az elmúlt években. A 32 éves sztár összesen negyven kilótól szabadult meg, emellett örökre lemondott az alkoholról is.

A Best magazinnak őszintén elárulta, hogy volt időszak, amikor az alkohol rabja volt. Középiskolában kezdett egyre többet inni, egyetemista korában is rengetegszer bulizott.

- Alkoholista voltam, 2017. június 8-án ittam utoljára. Elmentek mellettem az évek, a többiek már öltönyben jártak, volt kocsijuk, én meg közel a harminchoz még mindig részegen mentem haza hajnalban - vallotta be a lapnak.

A baráti társaságában ő ivott a leggyorsabban, és ha a többiek nem tartották a tempóját, simán otthagyta a társaságot, és a kocsmában egyedül iszogatott tovább. Ennek az életmódnak megvoltak a hátulütői, mindig cefreszaga volt, és a magánéletében is okozott konfliktusokat, hiszen szerelmét, Ildikót nagyon megviselte ez a helyzet. Egyedül a munkájában nem okozott sok problémát, mert a színházi próbákról és az előadásokról sosem késett.

Ildikóval már egy kisfiút is neveltek, Benedeket, aki 2019 szeptemberében kezdte az általános iskolát. Kedvese egy idő után válaszút elé állította, vagy iszik és szórakozik tovább, vagy gyereket nevel. Ezután egy darabig külön is éltek.

Elzavart otthonról, hónapokon át egyedül éltem egy kis garzonban.

A sztár próbált jó útra térni, de eleinte nem ment neki a leszokás, sosem tartotta be a fogadalmait, és nem állt meg egy pohárnál, amikor ivott. Pszichiáter és pszichológus segítségét is kérte, végül az Anonim Alkoholisták nevű szervezet segített neki a legtöbbet: a gyűléseknek köszönhetően két hónapig nem ivott egy kortyot sem, és kialakult benne a betegségtudat.

Rájöttem, nem vagyok rossz ember, hanem beteg, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, és hogy nem szégyen segítséget kérnem.

Minden alkoholistának azt javaslom, lássa be, gond van, a tagadás ugyanis a legnagyobb ellenség - magyarázta.

Szerinte nem működik ebben az esetben a fokozatosság elve, azaz hogy napról napra kevesebb alkoholt visz be az ember a szervezetébe, helyette egyszerűen le kell tenni a poharat. Több mint két éve nem iszik egyáltalán, az Anonim Alkoholisták gyűléseire azonban a mai napig eljár, hálás azért, hogy kedvese, Ildikó kitartott végül mellette.

A mi kis falunk papjának félmeztelen fotói

Képes összeállításunkban megnézheted A mi kis falunk sármos sztárja, Schmied Zoltán félmeztelen fotóit.

A máj védelmében

A Máj állapotfelmérő gyorsteszt a megemelkedett transzamináz (mind ALT és AST) szint mérésére szolgáló gyorsteszt, melynek sikeres használatához elegendő egy csepp ujjbegyből vett vérminta.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük