Kulcsár Edina álomszép estélyiben ragyogott: ő volt a 2021-es Miss World Hungary háziasszonya

Kulcsár Edina káprázatos ruhába bújt a 2021-es Miss World Hungary szépségverseny háziasszonyaként.

kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina 18 évesen, 2009-ben közönségdíjas lett a Miss Plastic versenyen, ahol azok indulhattak, akik átestek valamilyen szépészeti műtéten. 2012-ben elnyerte a Miss Aquaworld címet, a 2013-as Miss Hungaryn az első udvarhölgy díját. 

2014-ben aztán az ő fejére került a korona a Miss World Hungaryn, így ő képviselhette Magyarországot a Miss World szépségversenyen, ahol magyarként minden idők legjobb, második helyezését szerezte meg.

Kulcsár Edina a 2021-es Miss World Hungary háziasszonya

A szépségversenyt követően a TV2 több műsorát is vezette, így az Aktívot, a Több mint TestŐrt vagy a Szépítőket. Párjával, Csutival szerepelt az Ázsia Expressz első évadában, idén pedig a férj és felesége az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjében álltak kamerák elé. Két gyermekük született, Medox 2018-ban, Nina 2020-ban. 

A harmincéves sztár 2021. október 29-én ismét a Miss World Hungary színpadára állt, ugyanis ő volt a szépségverseny háziasszonya. Ahogy a szépségverseny résztvevői az estélyi ruhás felvonuláson, úgy Kulcsár Edina is a Meryll csillogó estélyi ruhájában ragyogott. 

"Edina! Pont úgy ragyogsz, mint anno!" - írta Sydney van den Boch, a 2014-es Magyarország második udvarhölgye, a 2014-es Miss Earth Hungary.  

"Szerintem a mai napig Te vagy a legszebb az összes szépségkirálynő közül, simán megnyerhetnéd azóta is minden évben!"

"Ez a ruha! Istennőnek öltöztél!" 

"Még mindig megállnád a helyed a versenyben is!" - dicsérték a kommentelők.

Miss World Hungary 2021

Idén a koronavírus-helyzet kedvezőtlen alakulása miatt rendhagyó módon, zártkörű estélyen választották meg Magyarország legszebb lányát 2021. október 29-én. A győztes Tótpeti Lili lett, így a húszéves, nagykanizsai lány képviselheti Magyarországot a jubileumi, 70. Miss World világversenyen december 16-án Puerto Ricóban. 

Ezt is szeretjük