Ördög Nóra aranyszínű estélyibe bújt: az eddigi legszebb ruhája volt a nézők szerint

Ördög Nóra a Séfek Séfe döntőjében hófehérben, a Dancing with the Starsban aranyszínű estélyiben nyűgözte le a TV2 nézőit.

ordog-nora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Stars ötödik adásában, a Magyar Sztárok Éjszakáján nemcsak a versenyzők, az énekes sztárvendégek, de a zsűritagok stylistja, Holdampf Linda is kitett magáért. 

Molnár Andi jeges ezüstben, míg Ördög Nóra tetőtől talpig aranyban ragyogott, amivel elnyerte a nézők tetszését.

Ördög Nóra arany estélyiben

A nézők azt írták, olyan volt, mint egy igazi díva, míg mások szerint királynőként tündökölt az álomszép kreációban. Csak azt sajnálták, hogy a tévé előtt ülve nem láthatták teljes pompájában érvényesülni, hiányolták benne a látványos bevonulást. 

"Az eddigi leges leges legszebb ruhád. Annyira te vagy!"

"Álomszép a ruhád, Nóri! Minden szombaton egyre szebb és bájosabb vagy!"

"Szebb vagy, mint valaha! A ruhád is meseszép, igazi hercegnős!" 

"Na, végre, láthatom a ruhakölteményt!!! Kár, hogy nincs az a parádés bevonulás!" - olvasható a hozzászólásokban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A gyönyörű alkalmi ruhát Merő Péter tervezte, és a nagyközönség előtt a 2021. október 11. és 17. között immár nyolcadik alkalommal megrendezett Budapest Central European Fashion Weeken láthatta először a nagyközönség, ahol a magyar tervezők a 2022-es tavaszi-nyári kollekciójuk darabjait vonultatták fel. 

Képes összeállításunkban megnézheted az aranyszínű estélyit, a Dancing with the Starsban viselt többi nagyestélyit és azt a hófehér kreációt, amiben a Séfek Séfe október 22-i döntőjét vezette. 

Ezt is szeretjük