Palvin Barbi ellopta a show-t a velencei filmfesztiválon: Armani estélyiben keltett feltűnést

Palvin Barbara a vörös szőnyeg sztárja volt a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál megnyitóján.

Palvin Barbi ellopta a show-t velencei filmfesztiválon: Armani estélyiben keltett feltűnést
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években rendre számíthattunk arra, hogy állandó vendégként Palvin Barbara is megjelenik a velencei filmfesztiválon

A 2020-as év felemásra sikeredett a pandémia miatt, de a 2021. szeptember elsején indult és szeptember 11-ig tartó filmes eseményen újra kigurították a vörös szőnyeget a sztárok elé, akik szép számmal érkeznek a lagúnák városába. 

Palvin Barbara a 2021-es velencei filmfesztiválon

Két év kihagyás után a világhírű magyar modell is részt vett a nyitóünnepségen, a Madres paralelas című film vetítésére érkezett a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra.

A 27 éves szépség mindig is a fotósok kedvence volt a velencei filmfesztiválon, nem volt ez másképp szerdán sem: a brit Glamour máris beválogatta az est legjobban öltözött sztárjai közé. Olyan hírességek között, mint Helen Mirren, Penélope Cruz, Isabelle Huppert vagy Adriana Lima, Palvin Barbarával kezdték a sort. A Grazia magazin ódákat zengett róla, egyenesen azt írta, Palvin Barabra mutatta be az év talán egyik inspirálóbb megjelenését. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: MTI/Joel C Ryan/Invision/AP/Invision/Joel C Ryan 

Ezt is szeretjük