Kulcsár Edina lányának neve különleges jelentéssel bír: sosem találod ki, miért ezt választották

Kulcsár Edina az Instagramon árulta el, hogy fogják hívni G.w.M-mel közös gyermekét. Íme a nem mindennapi név.

kulcsár-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022. augusztus 23. - ez volt az a nap, mikor kiderült, Kulcsár Edinának fel kell adnia a Dancing with the Stars harmadik évadát, ugyanis G.w.M-mel első közös gyermekét hordja a szíve alatt.

Sok mindent történt azóta, hogy bejelentették a gólyahírt: decemberben a rapper megkérte a kezét, 2023 februárjának végén pedig megvolt az esküvő, amelyet szűk, családi körben tartottak a legnagyobb titoktartás közepette.

Kulcsár Edina kislányának neve

Ahogy Kulcsár Edina Instagram-oldala mutatja, mostanra minden kislányuk érkezése körül forog. Tegnap az oldalán azt is elárulta, milyen névre fogják keresztelni a picit: nem véletlenül esett a választásuk az Amarára

kulcs
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A bejegyzés leírásában elárulta, férjével arra törekedtek, ne mindennapi nevet válasszanak gyermeküknek, hiszen úgy gondolják, ő sem lesz mindennapi. Arra is kitért, ez a latin eredetű keresztnév ritka, nem sűrűn fordul elő, így nem sokat tudni róla.

kulcs 2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Jelentését és hangzását tekintve viszont egyaránt különleges. Több oldalról tájékozódva kaptak választ az előbbire, az Amara név azt jelenti: elpusztíthatatlant, örökkévaló, kegyelem. A névválasztásban még egy dolog játszott fontos szerepet, a számmisztika. 

Kislányuk neve a 7-es számot képviseli, éppúgy, mint édesapjáé. Mivel G.w.M-re tökéletesen illik az a jellemzés, amelyet a heteshez társítanak, így bíznak benne, lányuk is épp olyan személyiség lesz, mint az apukája. 

Nézd meg Kulcsár Edina esküvői ruháját!

Kulcsár Edina is várandósan mondta ki az igent G.w.M-nek, igaz, az ő babapocakja már jóval nagyobb, mint Hardy Rékáé, hiszen a rapperrel tavaszra várják kislányukat. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük