Hosszú Katinka bikiniben mutatta meg babapocakját: Floridából posztolta a képeket

Hosszú Katinka több fotót posztolt Floridából, köztük egy babapocakosat is.

hosszu-katinka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka terhességéről február végén indultak meg a pletykák, melyekre az Iron Lady március 16-án este a közösségi oldalán reagált. 

Úszótársai és férje angol szavakkal jellemezték az úszónőt, aki a videó végén a sort azzal zárta, hogy anyának nevezte magát, miközben a medencében állt, és fekete úszódresszében jól láthatóvá vált gömbölyödő babapocakja. 

Hosszú Katinka babapocakja

Március elején, a bejelentés előtt a Mandiner azt írta, Hosszú Katinka már a negyedik hónapban járhat, férjével a baba nemét is tudják. A videó alapján bárki megállapíthatja, hogy a 33 éves sztár már túl van a kritikus első három hónapon, a második trimeszterben lehet.

 A bejelentés után interjút nem adott, férjével, Mátéval nem is tartózkodnak Magyarországon, Instagram-posztjaik alapján tudható, hogy Floridába repültek. A háromszoros olimpiai bajnok a tengerpartról fotókat is posztolt - ezekkel köszönte meg a gólyahírre kapott rengeteg gratulációt.  

Az egyik képén piros bikinikben áll a homokban, és jól látszik, mekkora már a babapocakja. 

Nézd meg Kulcsár Edina babapocakos fotóit a mozipremierről!

Kulcsár Edina és G.w.M március 14-én először jelentek meg a nagy nyilvánosság előtt férjként és feleségként. A testhezálló ruhában jól látszott, mekkora az egykori szépségkirálynő babapocakja.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük