Vasvári Vivien harmadik gyermekét várja: ezzel a cuki képpel jelentette be

Vasvári Vivien az Instagram-oldalán közölte a nagy hírt, harmadjára is anyai örömök elé néz.

Vasvári Vivien terhes
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien pár perccel ezelőtt hatalmas örömhírrel jelentkezett be az Instagram-oldalára. Cuki fotóval tudatta, hogy harmadik gyermekét várja.

A képen egy rugdalózó, két cumisüveg és egy maci látható. A bejegyzésben pedig a COMING SOON Sept. 2023 - utalva arra, hogy szeptemberre várja harmadik gyermekét. Egy hashtaget is mellékelt, azt írta: babybodnár, párja vezetéknevére utalva.

Vasvári Vivien terhes

A 32 éves híresség két korábbi kapcsolatából egy fia és egy lánya született: Ariana kilenc-, Szegedi Fecsótól született kisfia, Edward ötéves.  

Vasvári Vivien számára a 2023-as év eddig végtelenül örömtelien alakult: Balin kezdte az esztendőt, az egzotikus utazás örökre emlékezetes helyet fog elfoglalni a szívében, ugyanis kedvese itt kérte meg a kezét.

"Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedi a párkapcsolatomba. A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét, és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy három év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az életünket. A hír igaz, IGENT mondtam!” - írta akkor a közösségi oldalán.

Stohl Luca babát vár

A harmincéves sztár kilenc éve él boldog párkapcsolatban, párjával másfél évvel ezelőtt, 2021 őszén tartotta esküvőjét. Tervezték a családalapítást, de nem gondolták, hogy a baba ilyen hamar megfogan.

Stohl Luca babát vár: az ATV híradósa a nyárra várja első gyermekét

Stohl Luca, az ATV híradósa első gyermekével várandós, a babát férjével nyárra várják.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük