Csuti bevallotta: Kulcsár Edinát az egyik közeli barátja kezéről csapta le
Nem indult egyszerűen Csuti és Kulcsár Edina kapcsolata, egy közeli barátját vesztette el a szerelem miatt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és férje, Szabó András - vagy ahogy mindenki ismeri, Csuti - négy évvel ezelőtt talált egymásra. Büszkék lehetnek családi idilljükre, immár kétgyermekes szülők: fiuk, Maddox 2018-ban született, áprilisban pedig egy kislánnyal, Ninával bővült a műsorvezető és a modell családja.

Valószínűleg ők sem gondolták volna első találkozásuk idején, hogy végül egymás mellett kötnek ki, hiszen évekig csak barátokként tekintettek a másikra. A TV2 sztárja sokáig szemet sem vethetett későbbi feleségére, hiszen megismerkedésükkor még egy közeli barátjának volt a párja.

Kulcsár Edina és Csuti szerelme így indult

Csuti Szulák Andrea műsorában rántotta le a leplet arról, hogyan alakult ki köztük a szerelem, és arról is beszámolt, ez milyen hatással volt barátságára. 

- Három hónappal a szakítás után elkezdtünk máshogy nézni egymásra. Ezért, mikor tudtam, hogy komolyra fog fordulni a dolog, felhívtam a haveromat - mesélte a Nyugi! Köztünk marad című műsor vendégeként.

csuti
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok Edinába. Nagyon meglepett a válasza, azt mondta, semmi gond, hiszen barátok vagyunk. Így meg is nyugodtam.

Végül este megcsörrent a telefonja, párja exe hívta vissza. Miután leülepedett benne, hogy volt barátnője kivel szűrte össze a levet, már nem vette olyan lazán a dolgot. Kijelentette, nagyon rosszul estek neki a történtek, annyira negatívan érintette a dolog, hogy véget is vetett a közeli viszonynak.

Kulcsár Edina és húga

Kulcsár Edináról sokáig azt lehetett hinni, hogy egyke, hiszen interjúiban csak édesanyjáról vagy dédnagymamájáról mesélt, illetve gyerkőcéről és férjéről. Ám kiderült, hogy van egy eltitkolt húga, íme a csodaszép Reni.

Ezt is szeretjük