Kulcsár Edina egy hónappal a szülés után megmutatta alakját - Bókok özönét kapta a fotóra
Kulcsár Edina gyönyörű kismama, a kommentelők szerint sok anyuka szeretne ilyen jól kinézni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina a közösség oldalán osztott meg magáról egy fotót, amit az édesanyja, Jakab Krisztina fotóművész készített. A kismama nem kívánta elhallgatni követői elől, hogy a kép készültekor a fotós utasítására behúzta a hasát, és a csípőjét oldalra fordította, hogy előnyösebb felvétel készüljön róla. 

Kulcsár Edina Medox 2018. szeptember 11-én hozta világra kisfiát, Medoxot, aki idén április 21-én egy hugicát kapott, akit Ninának neveztek el a szülei. 

Kulcsár Edina gyönyörű kismama

"A végeredmény pedig ez lett. Hozzátenném, hogy én az óriás pocakom után kifejezetten vékonynak látom magam. De lesz ez még jobb is" - írta a képhez, majd egy hozzászólásra azt is megjegyezte, hogy nem stresszel azon, mikor lesz vékonyabb, igazából nem érdekli. 

A kommentelők dicsérték az őszinteségét, hogy a valóságot mutatta és mondta el, továbbá elhalmozták bókokkal. Szerintük gyönyörű kétszeres anyuka, sokan szeretnének úgy kinézni, mint ő a szülés után bő egy hónappal.  

"Annyira imádom ezeket a "kis történeteket" amiket így elmesélsz a posztjaidnál. Ám gyönyörű vagy akkor is, ha nem húzod be a hasad."

"9 hónap volt, míg felnőtt benned a kislányod és megszülted. Alig volt időd a fiad után regenerálódnod. Idővel minden visszaalakul, az egészség mindennél fontosabb!"

A cikk az ajánló után folytatódik

"Nem értem miért elvárás az, hogy egy nő úgy nézzen ki szülés után, mint előtte... Lelkileg sem marad ugyanaz a nő, mert anyává válik. Miért baj, ha látszik a testén is hogy életet adott már egyszer vagy kétszer vagy többször? Szép vagy Edina!"

"Jól nézel ki és még fiatal vagy, gyorsan lemennek a felesleges kilók, ha egyáltalán vannak!"

Magyar sztárok és fiatalos édesanyjuk

Berki Mazsi édesanyja nagyon fiatalos, nem csoda, hogy amikor kiposztolt egy ritka, közös fotót, volt, aki azt írta, barátnőknek nézte őket, míg más azt, hogy fiatalabbnak nézte a hölgyet, mint Berki Krisztián feleségét. Képes összeállításunkban olyan ismert, magyar női sztárokat gyűjtöttünk össze, akiknek az édesanyja bőven letagadhatna a korából.

Ezt is szeretjük