Tóth Gabi 55 éves édesanyja fiatalos nagymama - Era bőven letagadhatna korából

Tóth Gabi édesanyja eleinte tartott attól, hogy ilyen fiatalon nagymama lesz, de már imádja ezt a szerepet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Vera édesanyja mindent megtesz a lányaiért, az ő kedvükért költöztek fel a férjével Tapolcáról Budapestre, miután mindkét gyereke ismert lett a Megasztárnak köszönhetően. Era úgy véli, 16 évvel ezelőtt a show-biznisz világa tette ismertté a lányait, de el is vette a fiatalkorukat.

A Story magazinnak azt is elmesélte, nehéz volt látni, hogy a sikeres fellépéseikről hazaérve a lányokat nem várta otthon szerető társ, de mára ez mindkettejük esetében megváltozott. 

Tóth Gabi és Vera édesanyja

- A lányaim voltak nagyon magasan és néha bizony nagyon mélyen is. Ám a kiteljesedéshez a rossz dolgokat is meg kell élni. A próbatételeket leküzdve váltak azzá, akik lettek - mondta a hetilapnak. 

Ma már mindketten megtalálták a párjukat, Gábor és Zoli is nagyon jól kijönnek választottjaik szüleivel. Tóth Gabi tavaly ráadásul férjhez ment, és édesanya is lett. 

- Bevallom, eleinte féltem a nagymamaszereptől. Én egy roppant fiatal és fiatalos, talpraesett csaj vagyok.

Lelkileg is meg kellett élnem, hogy 55 évesen nagymama lettem.

Pedig ez a legszebb dolog a világon. Anyukám gyakran mondta: a gyerekeidet imádod, az unokádhoz viszont egészen különleges kapocs köt. Ha kezembe veszem Hannarózát, már tudom, mire gondolt... 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Az biztos, hogy kevesen nézik nagymamának. Olyan vagány a külseje, mint kisebbik lányának. Most épp mindegyiküknek rövid, szőke haja van. 

- Gabival nagyon egyformák vagyunk, ugyanolyan energiabombaként robbanunk, igazi olaszos temperamentummal, úgyhogy jól össze is tudunk csattanni egymással. Szerencsére a férjem jól kezeli az efféle bolond nőket, mint Gabi meg én. Persze hamar túl is lendülünk minden vitán. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨❤️ #nőerő

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

- Vera inkább az édesapja kiegyensúlyozottságát örökölte. Vele egészen különleges lelki kapcsolatban vagyok, félszavakból, olykor szavak nélkül is értjük egymást - árulta el.

Magyar sztárok és fiatalos édesanyjuk

Berki Mazsi édesanyja nagyon fiatalos, nem csoda, hogy amikor kiposztolt egy ritka, közös fotót, volt, aki azt írta, barátnőknek nézte őket, míg más azt, hogy fiatalabbnak nézte a hölgyet, mint Berki Krisztián feleségét. Képes összeállításunkban olyan ismert, magyar női sztárokat gyűjtöttünk össze, akiknek az édesanyja bőven letagadhatna a korából.

Berki Mazsi büszke fiatalos és csinos édesanyjára - Képeken a sztárok és anyukájuk

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük