Csősz Bogi és édesanyja hófehér ruhában pózoltak: így hasonlítanak egymásra

Így köszöntötték a magyar sztárok édesanyjukat anyák napján.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi élete nyitott könyv a VIASAT3 nézői számára, akik hétről hétre bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyen fényűzően él a luxusfeleség. Ám most a legnagyobb rajongóit is sikerült meglepnie, anyák napja alkalmából megmutatta ritkán látott édesanyját.

Már tudjuk, honnan örökölte a szépségét, ugyanis Anikó is nagyon csinos nő. Az anya-lánya fotón büszkén pózolnak egymás mellett, így tisztán látszik, hogy mennyire hasonlítanak.

Csősz Bogi és édesanyja

Törökországban készült fotó a bizonyíték rá, hogy az eleganciát is volt kitől örökölnie a 36 éves sztárnak, mindketten kifogástalanul öltözködnek: míg anyukája egy hófehér, földig érő ruhát viselt, amelyet tűzpiros táskával és vörös rúzzsal dobott fel, addig lánya egy sikkes, szintén fehér overallban látható. Követői is elájultak, milyen fiatalos anyával büszkélkedhet. Volt, aki azt írta, hogy maximum a nővérének tippelte volna.

„Drága Anyucikám! Köszönöm, hogy megtanítottál a jóságra, az önzetlenségre, a türelemre, a szolgálatra, a hitre, a munkára, az eleganciára, az utazás és a művészetek szeretetére és az állandó kihívások keresésére. Köszönöm, hogy Vagy!” - köszöntötte édesanyját a posztban.

Nem ő volt az egyetlen sztár, aki közös szelfit posztolt édesanyjával a jeles napon. Képes összeállításunkban négy további anya-lánya párost mutatunk.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük