Csobot Adél 53 éves édesanyja éveket letagadhatna - Ildikó gyönyörű nagymama
Csobot Adél rengeteget tanult édesanyjától, Ildikótól, aki a gyerekeinek és az unokáinak él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél számára az édesanyja igazi példakép. Az énekesnő kilencéves volt, amikor meghalt az édesapja, Ildikó sok áldozatot hozva, a néhány évvel ezelőtt elhunyt nagyszülők segítségével nevelte fel lányát és annak bátyját, Attilát. 

53 évesen is csinos és energikus, aki a gyerekei mellett az unokáiért is bármit megtesz: otthagyta Nagykárolyt, és családi házban él. Nagymamaként saját könyvelői vállalkozást hozott létre, hogy maga tudja beosztani az idejét, és amikor a lánya és Istenes Bence Budapesten tartózkodnak Nátánnal és Ádinnal, velük lehessen. 

Csobot Adénak az édesanyja a példaképe

- Rengeteget tanultam tőle a nőiességről is, jó volt látni, hogy még egyedülálló anyukaként sem engedte el magát. Sminkelt, szépen öltözött, vonzó nő maradt. Amilyen én is szeretnék lenni - mesélte Csobot Adél a Story magazin tavaszi különszámában. 

A 2012-es X-Faktor felfedezettje ma már kétgyerekes édesanya. Nátán 2016. május 3-án született, Ádin pedig 2018 augusztus 11-én.

Ahogy múlik az idő, már két kisfiú édesanyjaként egyre inkább megértem, mit miért tett. 

Az énekesnő édesanyaként már tudja, milyen fontos a következetesség, és hogy szükség van szigorra és fegyelemre is. 

- Anyu az életre nevelt minket. Mindig erős volt, kitartó, akarta, hogy minden sikerüljön, amiben erős istenhite is segítette. Ebből a szempontból is a példaképem, azt hiszem, a kitartást, az akaraterőmet tőle örököltem. Végtelenül szeretem, sokszor fohászkodom, legyen hosszú élete, hogy sok időt tudjon még a családja körében tölteni - osztotta meg a lap olvasóival a fiatal édesanya. 

Az RTL Klub sztárjai smink nélkül és kifestve

Csobot Adélt azóta, hogy ismertté vált a 2012-es X-Faktorban, számtalan szórakoztató műsorban és gálán vagy díjátadón szerepelt. Ilyenkor tökéletes sminkben, frizurával és csinos ruhákban áll a kamerák elé. A hétköznapokon a kétgyerekes anyuka nem visel sminket, és haját kiengedve vagy egyszerű lófarokban hordja. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki az RTL Klub női sztárjai smink nélkül és kifestve. 

Ezt is szeretjük