Csobot Adél 53 éves édesanyja éveket letagadhatna - Ildikó gyönyörű nagymama
Csobot Adél rengeteget tanult édesanyjától, Ildikótól, aki a gyerekeinek és az unokáinak él.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél számára az édesanyja igazi példakép. Az énekesnő kilencéves volt, amikor meghalt az édesapja, Ildikó sok áldozatot hozva, a néhány évvel ezelőtt elhunyt nagyszülők segítségével nevelte fel lányát és annak bátyját, Attilát. 

53 évesen is csinos és energikus, aki a gyerekei mellett az unokáiért is bármit megtesz: otthagyta Nagykárolyt, és családi házban él. Nagymamaként saját könyvelői vállalkozást hozott létre, hogy maga tudja beosztani az idejét, és amikor a lánya és Istenes Bence Budapesten tartózkodnak Nátánnal és Ádinnal, velük lehessen. 

Csobot Adénak az édesanyja a példaképe

- Rengeteget tanultam tőle a nőiességről is, jó volt látni, hogy még egyedülálló anyukaként sem engedte el magát. Sminkelt, szépen öltözött, vonzó nő maradt. Amilyen én is szeretnék lenni - mesélte Csobot Adél a Story magazin tavaszi különszámában. 

A 2012-es X-Faktor felfedezettje ma már kétgyerekes édesanya. Nátán 2016. május 3-án született, Ádin pedig 2018 augusztus 11-én.

Ahogy múlik az idő, már két kisfiú édesanyjaként egyre inkább megértem, mit miért tett. 

Az énekesnő édesanyaként már tudja, milyen fontos a következetesség, és hogy szükség van szigorra és fegyelemre is. 

- Anyu az életre nevelt minket. Mindig erős volt, kitartó, akarta, hogy minden sikerüljön, amiben erős istenhite is segítette. Ebből a szempontból is a példaképem, azt hiszem, a kitartást, az akaraterőmet tőle örököltem. Végtelenül szeretem, sokszor fohászkodom, legyen hosszú élete, hogy sok időt tudjon még a családja körében tölteni - osztotta meg a lap olvasóival a fiatal édesanya. 

Az RTL Klub sztárjai smink nélkül és kifestve

Csobot Adélt azóta, hogy ismertté vált a 2012-es X-Faktorban, számtalan szórakoztató műsorban és gálán vagy díjátadón szerepelt. Ilyenkor tökéletes sminkben, frizurával és csinos ruhákban áll a kamerák elé. A hétköznapokon a kétgyerekes anyuka nem visel sminket, és haját kiengedve vagy egyszerű lófarokban hordja. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki az RTL Klub női sztárjai smink nélkül és kifestve. 

Ezt is szeretjük