Csobot Adél átlátszó ruhába bújt - Ez volt a legszexibb ruhája az Álarcos énekesben

Csobot Adél emlékezetes ruhái az Álarcos énekes című show-műsorból.

csobot-adel-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csobot Adélt az Álarcos énekes egyetlen női nyomozójaként különlegesebbnél különlegesebb külsővel láthattuk az RTL Klub jelmezes szórakoztató műsorában: a frizurája, a sminkje, a fejdíszei és természetesen a ruhái is rendhagyóak voltak. Mind a négy nyomozó és a műsorvezető, Istenes Bence szettjeit is Flórián Kata tervezte meg. 

- A műsor karakteréből kiindulva azt gondoltam, hogy na, ez az a műsor, ahol el lehet szállni, és nem baj, ha egy kicsit sok. Ritkán van lehetőségem ennyire kötetlenül dolgozni, és imádtam, hogy mind a szereplők, mind a műsorkészítők részéről ennyire szabad lehettem. Minden pillanata egy élmény volt! Csobot Adél, aki egy végtelenül kedves, jó fej, bevállalós és pozitív nő, elképesztő inspiráló volt számomra. Most dolgoztunk először együtt, és hihetetlen élmény volt - mesélte a stylist a Feminának. 

Csobot Adél ruhái az Álarcos énekesben

- Adél fejére az első adásban került egy, mondhatni, megosztó fejdísz, és aztán úgy alakult, hogy a másodikban is egy teljesen más jellegű. Ezek után elég sok vicces mém született, és arra gondoltam, miért ne lehetne mindig valami őrület, ha úgyis csak deréktól felfelé látszik igazán. Az nem volt tudatos, hogy aztán mindig egy olyan szett született meg, ami hasonlított valamire vagy valamilyen ikonikus dologra.

Az énekesnő egyik legbevállalósabb ruhája egy átlátszó darab volt, amelyben a stylist szerint úgy nézett ki, mint a Coachella fesztivál királynője. Az RTL Klub show-műsoraiban megszokhattuk, hogy a döntőben a legelegánsabbak a zsűritagok és a műsorvezető. Csobot Adél kérése is az volt, hogy hadd legyen az utolsó adásban hercegnő. Az is lett, csak nem szokványos módon. 

- Az utolsó adásra Adél elég sok arcát megmutattuk már, és neki egy kérése volt mindvégig: az, hogy hadd legyen egyszer hercegnő, és ezt erre az adásra szántuk. Ugyanakkor egy szimpla hercegnős szett lehet, hogy kicsit unalmas lett volna a többi ruhájához képest, úgyhogy egy '80-as évek fazonú farmernadrággal dobtam fel, amitől kapott egy egészen szokatlan eklektikát - árulta el Flórián Kata. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Csobot Adél milyen ruhákat viselt az Álarcos énekesben. Neked melyik volt a kedvenced?  

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük