Dallos Bogi az X-Faktor döntőjében flitteres estélyiben kápráztatta el a nézőket
Képeken Dallos Bogi ruhái, amelyeket a 2019-es X-Faktor élő adásaiban viselt.

dallos-bogi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi a 2019-es X-Faktorban mutatkozott be a tehetségkutató új női mentoraként. Az énekesnőt az RTL Klub show-műsorának kilencedik évadában számos emlékezetes ruhában láthattuk. A döntőben természetesen egy káprázatos estélyi ruhával koronázta meg az élő show-kban viselt kreációk sorát.

Ahogy a válogatóktól a Tábor és a Mentorház adásain keresztül haladtunk az élő adások felé, úgy lett a 22 éves énekesnő megjelenése egyre nőiesebb és dögösebb. 

Flórián Kata volt a női mentor stylistja

Flórián Kata az első széria óta dolgozik az X-Faktorban stylistként. Az előző három évadot egyedül vitte végig. Idén ő felelt a lányok csapata, az extra fellépők és Dallos Bogi megjelenéséért. 

- Bogival fantasztikus együtt dolgozni. Amellett, hogy gyönyörű, nagyon jó fej is, és a jó ízlés határain belül bevállalós. Szerettem volna hétről hétre más oldalát megmutatni, ahogy még nem láthattuk őt.

- A fináléban viselt ruhájához először az anyagot találtam meg, és aztán terveztem meg a fazont. Mivel ez a flitter önmagában is nagyon látványos, ezért nem akartam túlzásba esni a szabást illetően. Az előző négy adásban miniruhák, illetve nadrágos verziók voltak rajta, így az utolsó adásra szerettem volna egy elegánsabb, hosszú fazont, ami többek közt nem takarja el az irigylésre méltó, hosszú lábait sem, mégis elegáns marad - mesélte. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen káprázatosan nézett ki estélyi ruhájában Dallos Bogi az X-Faktor döntőjében, és milyen kreációkban láthattuk az élő show-kban.

Ezt is szeretjük