Esküvőjéről szökött el egy nő Krisz Rudi kedvéért
Krisz Rudi egy rajongója és közte történt bizarr esetről mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Krisz Rudi a ’90-es évek végének egyik hazai tinibálványa volt, aki barna hajával, azúrkék szemével és bársonyos hangjával több ezer női szívet dobogtatott meg.

Volt olyan rajongója is, akit a lelkesedés egészen elképesztő dologra sarkallt - az énekes erről az esetről a FEM3 Café műsorában vallott.

Esküvői ruhában jelent meg Krisz Rudi ajtajában

A ’90-es években gyakran előfordult, hogy, mikor bement egy plázába, a kamaszlányok összesereglettek, ám akadt egy eset, amit azóta sem tud hová tenni.

- Borongós, esős vasárnap délután volt, otthon pihentünk a testvéreimmel. Egy kis faluban éltünk akkoriban, ahol mindenki tudta, hol lakunk, és nyitva volt a kapu. Valaki egyszer csak bekopogott a bejárati ajtón. Amikor kinyitottuk, egy lány állt ott esküvői ruhában, teljesen rommá ázva, még cipő sem volt rajta. Az arca riadt volt, mondta, hogy engem keres, és, hogy elszökött az esküvőjéről, hogy találkozhasson velem.

krisz-rudi-840
Fotó: FEM3 Café

- Nem tudtuk kitessékelni, mindenképpen maradni akart. Végül mégis sikerült beültetni a kocsiba, és visszavittük Pestre. Később, amikor meséltem ezt a történetet, kiderült, hogy nem egyedi esetről volt szó, a fiestás Tibivel is megtörtént. Ugyanez a lány kopogott be hozzá is.

Krisz Rudi 2008-ig öt albumot jelentetett meg, majd hat évre eltűnt a nyilvánosság elől. 

Egy óceánjáró hajón dolgozott, ám pár évvel ezelőtt visszatért Magyarországra, hogy új dalokkal, koncertekkel örvendeztesse meg rajongóit. Legújabb szerzeménye, az Ego 2018 májusában jelent meg.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük