Schobert Lara már nagyobb sztár, mint az anyja - Tömeghisztéria alakult ki miatta

Schobert Lara nagyon népszerű a tinédzserek körében.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schobert Lara nemcsak az Instagram-oldalán, hanem a Musical.ly-n is nagyon népszerűnek számít. Az utóbbi platformon Larán kívül más tinédzsereket is szeretnek a fiatalok, ezért rendszeresen szoktak közönségtalálkozókat szervezni, melyeken a 14 éves Lara is részt vesz. A legutóbbi találkozó, amit az egyik budapesti plazában szerveztek április 7-én, szombaton, rosszul sült el, alig fél óra alatt négyszer-ötször nagyobb tömeg gyűlt össze a vártnál, így igazi tömeghisztéria alakult ki. A tinisztár és anyukája, Rubint Réka a Mokkában elmesélték, mi történt a rendezvényen, és arról is szó esett, hogyan viszonyulnak a mai tinik Larához. 

Réka helyett már Larától kérnek autogramot

A Musical.ly-n közel 300 ezer követővel rendelkező Lara elmondta, hogy nem számítottak ekkora tömegre. Már több alkalommal is szerveztek hasonló találkozókat, de akkor sokkal kevesebben jelentek meg, körülbelül négy-ötszáz fő, de a múlt heti rendezvényen nagyjából ötezer ember volt kíváncsi Larára és az applikáció többi sztárjára. Schobert Norbi lánya nagyjából negyed óráig tudott a rajongóival együtt lenni, mire lefújták a rendezvényt. Annyira sok tinédzser jelent meg az eseményen, hogy a rendőrségnek is be kellett avatkoznia.

schobert-lara-réka-fb
Fotó: TV2/Mokka

- Amikor a szervezőkkel felvettem a kapcsolatot, mondtam nekik, hogy szívesen besegítek a szervezésbe, ha legközelebb lesz ilyen találkozó. A táborok és az edzéseim nagy létszáma miatt van némi tapasztalatom, hogy érdemes ezt úgy megszervezni, hogy senki ne legyen csalódott - ajánlotta fel a segítségét Rubint Réka.

Lara nemcsak ezen az applikáción, hanem Instagram-oldalán is óriási követőtáborral rendelkezik, több mint 80 ezer személy követi, akik többnyire tinédzserek.

- Most, ha elmegyünk egy bevásárlóközpontba, nagy nehezen elrángatom magammal Larát, hogy vegyünk valami ruhát, akkor odarohannak a gyerekek hozzánk, de már nem tőlem kérnek autogramot, hanem a Larától - mesélte Rubint Réka, aki egyáltalán nem szól bele, hogy Lara milyen tartalmakat posztol a közösségi oldalára.

- A Larának annyira helyén van az értékrendje, hogy, ha valakit, akkor őt nem kell irányítani - tette hozzá Réka.

Lara örül neki, hogy sok pozitív kritikát kap a közösségi oldalain, azonban most sem szeretne híres lenni.

- Én sokkal jobban szeretném, ha nem lennék ismert, de így, hogy ennyien szeretnek, meg ennyi pozitív visszajelzést kapok, ez nagyon jól tud esni. 

Ámulnak Lara bikinis alakján

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Schobert Lara bikiniben.

Schobert Lara bikinis alakján ámulnak - A tengerpartról posztolt fotókat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük