Így néz ki most Acél Réka – A Kölyökidő sztárja 40 éves lett
Acél Réka nem fordított teljesen hátat a kameráknak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idén március 23-án 40 éves Acél Réka A világ legrosszabb gyereke című film Dórijaként tűnt fel a főszereplőt alakító Kovács Róbert oldalán, 1985-ben.

A sikeres ifjúsági filmet olyan további alkotások követték, mint az Öcsi, a sztár és a Tűrhető Lajos, ám az igazi ismertséget az 1989-ben induló Kölyökidő hozta meg számára, melyben hat éven át szerepelt.

Már felnőttként láthattuk viszont a képernyőn 2010-ben a Főtér, majd a Deko TV háziasszonyaként. A beszélgetős, magazinműsoros televíziózás azóta is része az életének: bár jelenleg nincs képernyőn, de saját videoblogot vezet a budapestkids.hu oldalán. 2013-ban teljesült egy régi álma, a II. kerületben megnyitotta kávézóját, MÓKA néven.

- Azért kapta ezt a nevet a kávézó, mert a házfalon van egy tábla Módszertani Kabinet szöveggel harminc éve, de ma már senki nem tudja, miért került oda. A régi nevet nem akartuk megváltoztatni, így most van ez a hosszabb, és az általunk rövidített verzió - mesélte az Origonak.

Férjével, Tamással két kislányt nevelnek: Sára 2007 novemberében született, Manka pedig 2014 májusában érkezett. Szabadidejében szívesen sportol és áll jó ügyek mellé, így lett 2018-ban a Mosoly Alapítvány futónagykövete az NN Ultrabalaton futóversenyen.

A  Kölyökidő lányai

Kattints az alábbi galériára, és nézd meg, mi lett a Kölyökidő többi szereplőjével - Gévai Julival, Szekeres Nórával, Czippán Anettel.

Ezt is szeretjük