Gyerekszínészként ismerte meg az ország - A Színművészetire mégsem vették fel
Kárász Eszter kiskora óta szerepel, színésznőnek mégsem vették fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárász Esztert az egész ország megismerte, amikor 1988 és 1992 között a Kölyökidőben szerepelt. Gyerekszínészként a Szamárköhögés című filmmel vált ismertté, de játszott színházban is. Megszűnéséig szereplője volt a Szabó családnak és a Darálónak. Az MR1-Kossuth Rádió Vacka Rádió című hangjátéksorozatában ő Pötty Zorka. Az, hogy ilyen előélettel nem vették fel a Színművészetire, hatalmas törés volt az életében, de ma már nem bánja, hogy így alakult.

- Hatéves korom óta színpadokon és filmekben léteztem, így teljesen természetes volt, hogy megyek a Színművészetire, és ez lesz az életem. Mindenkinek nagy törés, de én csak saját magamról tudom elmondani, hogy borzasztó nagy törés volt, hogy nem vettek fel, és rettenetesen sértett, mérges, dühös és elkeseredett is voltam. Kicsit meg is rugdostam a Színművészeti ajtaját - árulta el a 38 éves sztár a Duna TV Ridikül című műsorában.

- Hazafelé elmentem egy könyvtár előtt, ahova bementem, és - szerencse vagy balszerencse - csukott szemmel fölcsaptam a felvételi tájékoztatót, böktem, és azt mondtam, oda megyek felvételizni, ahol kinyílik. A Pető Intézetnél nyílt ki. Így utólag azt kell, hogy mondjam, hogy ha akkor nem megyek el oda felvételizni, akkor nem jövök rá, hogy engem a sors vezetett oda, és nem az az ember lennék most - mondta a műsorban.

Végül mégis bejutott a Színház- és Filmművészeti Egyetemre,  drámapedagógia szakon másoddiplomázott. Az Óz, a nagy varázsló főszerepével tért vissza a színpadra, és jelenleg is színészként, drámapedagógusként dolgozik.

Fotó: Ridikül Magazin/Lakos Gábor

Így néznek ki most a Kölyökidő tinilányai

A Kölyökidőben megismert lányokból vérbeli nők, anyák lettek. Nézd meg, mennyit változtak 25 év alatt!

 

Ezt is szeretjük