Szerelem a forgatáson – A Kölyökidő sztárjai múltbéli titkokról meséltek
Kovács Robi mellé nem véletlenül került be Acél Réka.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kölyökidő a ’90-es évek legnépszerűbb magyar ifjúsági sorozata volt, szereplői a nézők szeme előtt nőttek fel, közülük a mai napig többekkel találkozhatunk a képernyőn, így például Czippán Anettel vagy Szekeres Nórával. Az egykori csapat két meghatározó karakterét látja vendégül ma este a Sláger TV Snóbli című műsorában Bódi Margó és Bódi Guszti. Acél Réka és Kovács Robi elmesélik, milyen fordulatot vett az életük, és Margó arról is kifaggatja őket, vajon egymás gyerekkori szerelmei voltak-e.

Acél Réka és Kovács Robi közös karrierje nem a Kölyökidővel indult. A szeplős, nagyszájú, vörös hajú kisfiú A világ legrosszabb gyereke című film válogatásán ismerte meg Rékát, akit ő maga választott ki partnerének. A Snóbliban azt is elárulta, nem volt véletlen, hogy Réka mellett tette le voksát, a vagány kislány ugyanis nagyon tetszett neki. Hogy a romantikus történetnek volt-e folytatása, és Réka viszonozta-e Robi érzésit, azt a nézők csak csütörtök este tudhatják meg.

snobli-acel-reka-kovacs-robi
Fotó: Sláger TV

Régi kedvenceink beszámolnak arról is, hogy az eltelt évek alatt milyen irányt vett az életük. Beszélnek családról, mostani munkájukról. Kiderül például, hogy Réka a biciklitervezés megszállottja, míg Robi azóta is gyerekeknek szánt darabokban játszik, kislánya legnagyobb örömére. Régi kölyökidős társaikról is mesélnek, akikkel a mai napig tartják a kapcsolatot. 

Ezt is szeretjük