Az Egri csillagok és a Keresztanyu sztárjai egymásba szerettek: egy fiuk született
Kovács István és Sajgál Erika fia, Domonkos már 23 éves.

sajgal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács István és Sajgál Erika a kilencvenes években szerettek egymásba, nem sokkal azután, hogy egy idősotthonban léptek fel. Szerelmük gyümölcse, Domonkos 1999-ben született meg, a színész 55, a színésznő 35 éves volt ekkor. 

Kisfia érkezésekor Kovács Istvánnak már volt két felnőtt gyermeke, Zsófia és Dániel, sőt unokája is. Ám ennek ellenére nem bánta a késői apaságot. 

Kovács István és Sajgál Erika fia

Kovács István, aki 2022 májusában ünnepelte a 78. születésnapját, az Egri csillagok Bornemissza Gergelyeként írta be magát örökre a magyar filmtörténetbe. Felesége, a húsz évvel fiatalabb Sajgál Erika a sorozatrajongók számára lehet ismerős, ő alakítja az RTL Klub Keresztanyu című sorozatában Krisztina Tatarenkót. 

Kovács Domonkos nem követte szüleit a pályán, más irányt adott az életének. Négy évvel ezelőtt elhatározta, külföldön fog tanulni, a költözése pedig nagyon megviselte szüleit. 

- Négy évvel ezelőtt, amikor Domi Angliába, Cambridge-be ment, az elszakadás nagyon nehéz volt. Neki is, nekünk is. Úgy hiányzott, hogy azt hittem, beleszakad a szívem - mesélte a Best magazinnak Sajgál Erika.

- Nagyon hiányzik Domi, ez természetes, de el kellett őt engednünk, isten őrizz, hogy az anyja szoknyája mellett üljön - vette át a szót Kovács István. 

Domonkos Cambridge-ben történelem-orosz szakon tanult, amit már sikeresen elvégzett. Ősztől Bécsben, a CEU-n folytatja tanulmányait, így végre közelebb lesz a szüleihez. Édesapja szerint nagy karrier előtt áll a fiatal férfi, aki okos és szorgalmas. Jelenleg a nemzetközi jog és a biztonságpolitika foglalkoztatja. 

Hadd dicsekedjek vele, nemrégiben a professzora megkérdezte tőle, volna-e kedve egy kanadai proffal hármasban cikket írni a Washington Postba. Volt kedve. Hogy hogyan tovább, ha majd végez Bécsben is, hazajön-e még valaha, nem tudjuk, de egy a fontos, hogy megtalálja a számítását, és boldog ember legyen. Jó úton jár, úgy látom - árulta el a büszke apa. 

Bajor Imre színésznő lánya, Lili

Bajor Imre és Hámori Eszter lánya, Bajor Lili 26 éves, színész lett belőle, szülei nyomdokaiba lépett. 18 éves volt, amikor édesapja 2014 nyarán elhunyt. Ez a tragédia a mai napig kísérti, ugyanakkor igyekszik boldog, kiegyensúlyozott életet élni és építeni a karrierjét. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia, MTVA

Ezt is szeretjük