Bajor Imre lánya már 26 éves: a színésznő Lilit ezekből a sorozatokból ismerheted
Bajor Imre a szülei nyomdokába lépett, Bajor Lili tehetséges színésznő.

bajor-imre-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bajor Imre és Hámori Eszter lánya, Bajor Lili 26 éves, színész lett belőle, szülei nyomdokaiba lépett.

Mindössze 18 éves volt, amikor édesapja 2014 nyarán elhunyt. Ez a tragédia a mai napig kísérti, ugyanakkor igyekszik boldog, kiegyensúlyozott életet élni és építeni a karrierjét. 

Bajor Imre lánya

Bajor Lilinek komoly támasza van az életben, 17 éves volt, amikor beleszeretett iskolatársába, a szintén dráma tagozatos Lantos Tamásba. A nehézségek és hullámvölgyek ellenére azóta elválaszthatatlanok, valahogyan mindig visszatalálnak egymáshoz. 

Bajor Lili a TV2 Mokka című műsorában beszélt a Doktor Balatonról.
Bajor Lili a TV2 Mokka című műsorában beszélt a Doktor Balatonról.
Fotó: TV2/Mokka

Kapcsolatuk ideje alatt a fiatal nő elvégezte a Színművészeti Egyetemet, ezután pedig szabadúszó színésznőként munkába állt. A Pappa Pia című filmben 2017-ben ő játszotta Beát, 2019-ben a Barátok köztben tűnt fel, Brezi Esztert alakította, 2018 és 2019 között az Egynyári Kaland Boglárkája volt, 2020-ban pedig a VIASAT 6 saját gyártású sorozatában, a Balhés csajokban ő játszotta az egyik főszereplőt.

2022-ben a TV2 Doktor Balaton című sorozatában kapott munkát, karaktere, Marianna egyre közelebb kerül a sztori szerint az Ember Márk által megformált Dávidhoz. A Mokkában elárulta, volt egy olyan éjszaka, amikor majdnem megfagytak a forgatáson, olyan hideg volt a tóparton. 

Bajor Lili a sorozatban.
Bajor Lili a sorozatban.
Fotó: TV2/Mokka

- Volt egy olyan hajnal, amikor annyira hideg volt, hogy senki nem gondolt arra, hogy nyár van. Ott voltunk mindannyian a kis nyári ruhákban. Aztán nagyon vicces volt, elkezdtünk ezen röhögni. Egyszer van mínusz két nap a Balatonnál, aznap este. 

Hozzátette, a jeges helyzet ellenére nagyon jó hangulatban telt a forgatás aznap, nagyon megszerette azt a csapatot, akikkel együtt dolgozhatott. 

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter lánya

Rudolf Szonja nyolc évig versenyszerűen vívott, amikor abbahagyta, a ranglista ötödik helyén ált. Az érettségi után a Budapesti Kortárs Főiskolára járt, a színművészetire harmadik nekifutásra, 2015-ben nyert felvételt. Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter osztályában diplomázott.

Cover-fotó: RTL Klub/Sajtóklub - Meseautó

Ezt is szeretjük