Kökény Attila feleségével és unokáival a címlapon: Inez baba egy kis hercegnő
Kökény Attila 46 évesen hamarosan négyszeres nagypapa lesz. Feleségével unokákat kaptak az elvesztett babájuk helyett.

kökény-attila-cov
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila 24 éves volt, amikor első felesége megajándékozta nagyfiával, Attilával. Négy évvel később a második felesége lányt szült neki, aki az édesanyja után az Aranka keresztnevet kapta. Az énekesnek nem volt könnyű helyzete fiatal apukaként, folyton távol volt a családjától, hiszen külföldön vállalt munkát.

27 évesen elégelte meg, hogy sosincs otthon. Feladta a vándoréletet, de legkisebb fiával, Lalival sem tudott elég időt tölteni, itthon is éjjel-nappal dolgozott. Mindent a 2010-es Megasztár változtatott meg, amelyre gyerekei a tudta nélkül nevezték be.

Kökény Attila unokáival a címlapon

Nem sok híja volt annak, hogy nem ment el a válogatóra, mert félt, ha kiszórják, szégyenben marad a zenésztársai előtt. Nem így történt, egészen a döntőig menetelt, végül a második helyen zárta a versenyt.

Kökény Attila 2010-ben a Megasztár válogatóján.
Kökény Attila 2010-ben a Megasztár válogatóján.
Fotó: TV2/Megasztár

Már a tehetségkutató alatt kirendeltek mellé egy menedzsert, aki a döntő előtt közölte vele, már 67 fellépésre hívták. Mindennél többet jelent neki, hogy unokáival végigélheti azt, amit gyerekeivel az állandó munka mellett nem tudott. 45 évesen lett először nagypapa a lánya révén.

A cikk az ajánló után folytatódik

Aranka 2020 januárjában hozta világra első gyermekét, Medárdot, őt követte a sorban fia kisfia, aki továbbviszi a családban az Attila nevet. A lánya második gyermeke, Inez 2021-ben Mikulás napján érkezett, a lassan három hónapos baba igazi tünemény a családi címlapon, ahogy nagymamája karjában nézelődik.

Kevesen tudják, de az énekes és Aranka legnagyobb unokájuk születése előtt még a gyermekáldáson gondolkozott.

- Amikor a két nagyobbik gyerekünk már kirepült a családi fészekből, és tudtuk, hogy hamarosan a kisebbik is önálló életet kezd, úgy voltunk vele: most vagy soha. A feleségem teherbe is esett, de sajnos elment a baba, utána meg a lányunk beelőzött minket. Amikor bejelentette, hogy babát vár, lemondtunk a gyerekről, mert furcsa lett volna, ha egyszerre várandósak - mesélte a Story magazinnak.

Kökény Attila minden percet imád, amelyet a kis lurkókkal tölthet, akik minden hétfőn és kedden a nagyszülőknél vannak. Hamarosan már négy gyerkőcöt babusgathatnak, mire a Sztárban Sztár zsűritagja áprilisban betölti a 47. életévét, várhatóan megszületik a negyedik unokája is.

Till Attila felesége

Till Attila és felesége 1997 októberében házasodtak össze. A műsorvezetővel egy héttel az első randevújuk után költöztek össze, négy hónappal később összeházasodtak, egy héttel a házasságkötés után pedig Kriszta első gyermekükkel volt várandós. Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban született.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük