Kökény Attila 46 évesen háromszoros nagyapa lett: első kislány unokája szép nevet kapott
Kökény Attila harmadik unokája 2021. december 6-án látta meg a napvilágot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila és családja 2021-ben nem csak a Mikulást várta december 6-án, ezen a napon született meg az énekes harmadik unokája. 

A sztár 46 évesen elmondhatja magáról, hogy háromszoros nagyapa - de csap pár hónapig. 2022. április 20-án ünnepli a 47. születésnapját, és várhatóan ugyanebben a hónapban világra jön a negyedik unokája. 

Kökény Attila harmadik unokája

Lánya, Aranka 2020. január 22-én adott életet első gyermekének, aki a különleges Medárd nevet kapta. Idén májusban derült ki, hogy a zenész lánya ismét várandós. Aranka júniusban azt is megosztotta a közösségi oldalán, hogy ezúttal kislányt hord a szíve alatt. 

kokeny-attila
Fotó: TV2

- A lányomnak, Arankának született meg a kislánya, Inez. Szerencsére mindketten jól vannak. Császármetszéssel jött világra a kicsi, csakúgy mint tavaly év elején a bátyja, Medike. Most nem lehet bemenni látogatni, de videón már láttam a babát, hát gyönyörű! - áradozott Kökény Attila a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekest első házasságában született fia, az ifjabbik Attila 2020 novemberében ajándékozta meg a második unokával. A kisfiú továbbviszi férfi felmenői nevét, a Kökény Attila nevet kapta. Az énekes a napilapnak elárulta, a fiúcska is hamarosan testvérkét kap, a menye áprilisra van kiírva. 

- Lesz négy csodás unokám, és még ötven sem vagyok, akár még nekem is lehetne gyerekem, de megbeszéltük a feleségemmel, hogy nem vállalunk többet. Jó érzés, hogy fiatalos, fitt papa vagyok. Mondtam is a gyerekeknek, hogy rajtam nem fog múlni, hogy mindent megadjak az unokáknak, ha kell, még húsz évig is színpadon leszek, hogy mindent biztosítsak számukra. 

Kökény Attila és lánya, Aranka

A zenészt második felesége, Aranka két gyermekkel ajándékozta meg, Aranka lányuk 22, Lali fiuk 16 esztendős. Lányát csak ritkán mutatja meg a követőinek, ha posztol róla, mindig számíthat a bóközönre. A fiatal nő júliusi születésnapján sem maradtak el a dicsérő szavak, amikor édesapja egy közös képpel köszöntötte fel az Instagram-oldalán.

Ezt is szeretjük