Kóbor János lánya már 15 éves: a gyönyörű Léna énekesnőként apja nyomdokaiba készül lépni
Kóbor János lánya, Kóbor Léna fantasztikusan jól énekel és táncol, édesapja nyomdokaiba léphet.

kobor-janos-profi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, az Omega frontembere, Kóbor János tavaly december 6-án hunyt el koronavírus következtében

A legenda 78 éves volt. Halálhíre az egész országot megrázta. Novemberben került kórházba, az orvosok a végsőkig harcoltak a megmentéséért, ám a szervezete nem tudta legyőzni a betegséget és annak szövődményeit.

Kóbor János lánya, Léna

Kóbor János 1976-ban lett először édesapa, első feleségétől akkor született meg fia, Kóbor Dániel. Válása után évtizedekig nem nősült újra, majd megismerkedett a gyönyörű, nála 23 évvel fiatalabb Deme Zsókával, aki elrabolta a szívét. 2007-ben megszületett szerelmük gyümölcse, Léna, 2008-ban pedig összeházasodtak.

Trunkos András szerint Kóbor Léna született tehetség.
Trunkos András szerint Kóbor Léna született tehetség.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár a most 15 éves kamasz lány februárban a Kiskegyednek azt nyilatkozta, az orvostudomány érdekli, az Omega menedzsere, Trunkos András az RTL Klub Reggeli kamerái előtt elmondta, nem kizárt, hogy énekesnő lesz belőle. 

- Engem meglepett (az, hogy énekel – a szerk.), mert a Mecky nagyon nem szerette, hogy erre a pályára szaladjon akárki a családból. De a kislány nagyon tehetséges. Nagyon jól, már kilenc éve táncol. Hiphopot - ehhez én már nem nagyon értek -, de nagyon jó benne.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Jól is énekel. És én azt kértem, mivel most nagyon gödörben van, hogy jelen pillanatban ne tegyünk semmit, mert a Papa most halt meg. De a jövőben segítek, ha kell, mert ő így tudna kilépni a fénybe. Ekkora hajjal... szóval ő vinné a show-t. Született tehetség a kislány - mesélt Kóbor Lénáról édesapja jó barátja. 

Kóbor Léna volt édesapja szeme fénye, imádták egymást.
Kóbor Léna volt édesapja szeme fénye, imádták egymást.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Kóbor Léna igazi nagycsaládban él, édesanyja oldaláról van két idősebb testvére, egy nővére és egy bátyja. Lánytestvérének van egy kislánya, Elza. Apai ágról származó testvére, Kóbor Dániel szintén kislányos apuka, Hanga 2018-ban, Sára 2020-ban született. A vérrokonokon túl pedig ott vannak Kóbor János hű zenésztársai, barátai, akikre szintén számíthat. 

Adamis Anna egykor és ma

Adamis Anna 1943. augusztus 30-án született. 1961-től 1967-ig az Egyetemi Színpad tagja volt, közben az ELTE jogi karán doktorált, tagja volt a Szerzői Jogi Szakértői Testületnek is. Költőként és dalszövegíróként számtalan nagy sláger szövegét köszönhetjük neki. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük