Kiszel Tünde dús keblével ellopta a show-t: zöld bársonyruhájában ilyen dögös volt

Kiszel Tündéért a mai napig sokan rajonganak, sok felkérést kap, többek között szülinapokra és legénybúcsúkra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde hatalmas meglepetést okozott a Szerencsekerék két fiatal versenyzőjének, amikor megjelent a stúdióban. Az egyikük, aki a naptárdíva fia lehetett volna, bevallotta: ő már beleunt a vele egykorú lányokba, és már az érett nőket szereti. 

A 61 éves sztár hamar leszerelte, röviden és tömören annyit mondott: "Álmodik a nyomor!" 

Kiszel Tünde szexi dekoltázsa a Szerencsekerékben

- Hál’ istennek sok rajongóm van, úgyhogy beállhatsz a sor végére – tetézte tovább Kiszel Tünde. 

kiszel-tunde1
Fotó: TV2

- Tudod, hogy Tibi is előtted van, főleg most, hogy lefogyott, pár lépéssel előrébb jött - folytatta, de azt is hozzátette, hogy a Szerencsekerék műsorvezetőjének már pár kilót azért fogynia kellene, hogy tetsszen neki. 

Nem csoda, hogy Kiszel Tünde lenyűgözte a fiatal srácot, szenzációsan nézett ki a zöld bársonyruhában, szexi dekoltázsával ellopta a show-t a TV2 vetélkedőjének szerda esti adásában. Kasza Tibinek a műsorban azt is elárulta, hogy mások is odáig vannak érte, ennek köszönheti, hogy nagyon foglalkoztatott. 

kiszel-tunde-szerencsekerek
Fotó: TV2

- Sok felkérésem van, szépségversenyeken szoktam zsűrizni, meglepetésvendégként meghívásokat kapok születésnapokra, névnapokra és legénybúcsúra, sőt lánybúcsúra is - én adom át például a tortát a szülinapokon. Mindig nagy sikerem van. 

Kiszel Tünde lánya, Donatella

Kiszel Tünde lánya 2021. július 2-án már a 20. születésnapját ünnepelheti. Főiskolára jár, ahol klasszikus éneket tanul, mezzo-soprano a hangja. A hírekben ugyanakkor Hunyadi Donatella modellként többet szerepel: 14-15 éves kora óta modellkedik, számos fotózáson és divatbemutatón vett részt, 2020 májusában az olasz Vogue magazin internetes oldalára is felkerült egy fotójával.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük