A 62 éves Sütő Enikő bikinis fotója: a 70-es évek modellje fantasztikusan néz ki
Sütő Enikő bikinis fotója láttán egy követője azzal viccelődött, hogy húszéves fotót tett ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1958. július 27-én született Sütő Enikő mindössze 15 éves volt, amikor a hetvenes évek elején Fenyő János egy olyan fotót készített róla, amin meztelen háttal, szűk farmerben reklámozta a Fabulon naptejet.

A kép három évig a fiókban hevert, csak azt követően plakátolták ki az egész országban, miután a fiatal lány leérettségizett.

Sütő Enikő bikiniben

1978-ban az olvasók szavazatai alapján az év manökenje lett, 1989-ben pedig elindította a modelliskoláját, ami több mint harminc éve működik. Bár ma már a fiatalok képzésével foglalkozik, hatvanévesen ő maga is beállhatna modellnek, az alakja irigylésre méltó. Amikor pár napja egy bikinis fotót tett ki, elhalmozták bókokkal. Volt olyan hozzászóló, aki azzal viccelődött, hogy ne húszéves fotót tegyen ki magáról. 

Sütő Enikőnek saját bevallása szerint nem kellett különösebben tennie az alakja és szépsége megőrzésért, amikor modellként dolgozott, de ma már tudatosabban sportol, hogy megőrizze a formáját. Az egészséges életmódra is odafigyel, és több mint húsz éve vegetáriánus.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- Pillanatok alatt meg tudnék hízni, ezt kevesen tudják. Volt is olyan korszak az életemben a vegetáriánus előtt, hogy habzsoltam-dőzsöltem, észre se vettem, hogy hirtelen 6-7 kilót híztam. Most is észreveszem, hogy seperc alatt felugrik, lassul az ember anyagcseréje a korral - mesélte a Nosaltynak 2020 novemberében. 

Ha felcsúszik rá pár pluszkiló, nem koplal, hanem inkább elkezd könnyű, rostdús ételeket enni, télen ugyanakkor nem zavarja a súlytöbblet, tavasszal úgyis szinte magától lemegy. 

- Ahogy az évszakok változnak, annak megfelelően váltok én is az étkezésben. Nyers zöldségeken-gyümölcsökön nem tudnék januárban megélni, akkor nagyon kívánom a vaskosabb ételeket, de ugyanúgy fűszerezek, élvezem az ízeket, csak más alapanyagokból.

- Nyáron csak nyers ételeket eszem. Kedvenceim a gyümölcs, a paradicsom, a paprika, a gyömbér, a hagyma, a kecskesajt, háromféle olajjal, tökmag-, len- és olívaolajjal leöntve, esetleg pirított magokkal bolondítva.

K állay-Saunders András modell anyukája

Kállay Katalin a '70-es és '80-as évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje volt. Divatfotói számos magyarországi (például a Pesti Divat címlapján) és külföldi magazinban jelentek meg. A ’70-es években került ki Amerikába zenész férjével együtt. 

Ezt is szeretjük