Bíró Ica tangába és neccharisnyába bújt: 64 évesen kirobbanó formában van
Bíró Ica hosszú kihagyás után újra fitneszvideókat készít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es években rengetegen tornáztak Bíró Ica fitneszvideóira. Amikor hitelcsapdába került, abbahagyta az edzést. 

Többször kilakoltatták, sok barátja is cserbenhagyta, nem csoda, hogy nem a torna volt számára a legfontosabb az elmúlt tíz évben. Most viszont úgy döntött, visszatér. 

Bíró Ica újra fitneszvideót készít

Bíró Ica a '80-as és a '90-es években fotómodellként és manökenként volt ismert. Több mint száz kártyanaptár maradt fenn róla, ezért kártyanaptár-királynőként is emlegették. Számos fénykép, címlap készült róla, a Luxus Áruház egyik modellje is ő volt. Szexi plakátjaival tele voltak a műhelyek és a garázsok. 

1990-ben a Pokolgép együttessel lépett fel, a közös munka eredménye első albuma, a Metal Lady - ezt a nevet Bíró Icára is elkezdték ekkortól használni. Második lemezét, ami 1994-ben jelent meg, az Ossiannal készítette. Első fitneszvideója 1995-ben készült, amelynek forgatási helyszínére 25 évvel később a Mokka stábjával tért vissza, sok év kihagyás után ugyanis úgy döntött, újra elkezd edzeni. 

- Fogadom mindenki előtt, mától kezdve mindennap edzek. Itt a nyár, a bikiniszezon, teljesítenem kell elsősorban magam fele, és csak rajtam múlik. Akármi történik, feje tetejére állhat a világ, jöhet bármilyen levél, napi 40-50 percet végig fogok csinálni saját magamért. Ezt ajánlom mindenkinek, tartsatok velem! - mondta a riportban a már most is bomba formában lévő sztár, aki 2021. május 30-án ünnepli a 64. születésnapját.     

Ezt is szeretjük