Ő volt a 80-as évek egyik legdögösebb modellje: Marjai Judit 53 évesen ilyen bombázó
Marjai Judit ötven fölött irtó szexi képeken mutatja meg magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marjai Judit pályafutásának története akár egy hollywoodi film forgatókönyveként is megállná a helyét: 1967-ben szegény családba született. Édesanyja, aki takarítónőként dolgozott, egy nap merész ötlettel állt elő: elküldte a lánya fotóját az Ifjúsági Magazin pályázatára, ami végül címlapra került.

Ettől kezdve a ’80-as évek egyik legnépszerűbb modellje lett. Arcát láthattuk kártyanaptárról visszamosolyogni ránk, és az Első Emelet bemutatkozó albumán is ő szerepelt.

Marjai Judit a '80-as évek modellje volt

Munkái során számos helyen megfordult a világban. 1988-ban Olaszországban megnyerte a Film ifjú csillaga című szépségversenyt, valamint ugyanebben az évben ő lehetett az első magyar származású nyuszilány az olasz Playboy címlapján.

Ugyan az 53 éves vörös bombázó nem sokat változott az elmúlt esztendőkben, manapság mégis a kamera másik oldalán tevékenykedik. Fényképészkarrierje a ’80-as évek végén kezdődött, legelőször a Napoleon Bulevard énekesnőjét, Vincze Lillát fotózta. Azóta számos hírességről kattintott lenyűgöző felvételeket: Phil Collins, Kurtág György és Bacsó Péter portréját is elkészíthette. 

Noha a profi modellkedéssel már felhagyott, a közösségi médiában ma is gyakorolja a pózolás művészetét. Irtó szexi képeken mutatja meg magát a követőinek. Képes összeállításunkban láthatod, melyek Marjai Judit legdögösebb fotói az Instagramról.

Ezt is szeretjük