Pataki Ági 69 évesen látványosan megváltoztatta külsejét - Vagányabb, mint valaha
Pataki Ági egy év alatt hatalmas átalakuláson ment át.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Ági 2019 novemberében döntött úgy, csatlakozik az Instagram világához. Akik azóta nyomon követik az oldalát, megfigyelhették, mekkora átalakuláson ment át bő egy év alatt.

Az első szelfit még szőke hajjal és a rá jellemző visszafogott eleganciát képviselő ruhákban készítette magáról. Azóta teljesen más külsővel láthatjuk, festett tincseit őszre növesztette le, és az öltözködés terén is sokkal merészebb lett.

Pataki Ági vagány stílusra váltott

A 69 éves modell, amerre csak jár, mindenhol bóközönnel fogadják: nem csak követői imádják hófehér tincseit, a különböző műsorokban sem győzi fogadni a dicsérő szavakat. A Reggeli két házigazdája, Lakatos Márk és Papp Gergő is elámultak vagány külseje láttán, amikor belépett a stúdióba. 

pataki-ági-batch
Fotó: Instagram/Pataki Ági

- Volt inspiráció, ahogy én is ezzel inspirálni szeretnék, úgy engem is inspiráltak mások: Jane Fonda, Helen Mirren vagy Maye Musk. Én nem vagyok olyan bátor, mint ők, csak annyira, hogy én is lenövesztettem őszre a hajam - mesélte a műsorban.

- Bár megszerettem, még mindig nem szoktam meg teljesen. Még csak azt sem mondanám, hogy ez visszafordíthatatlan folyamat, hiszen sose tudhatjuk, mit fogunk gondolni egy év múlva, mint ahogy azt sem gondoltam volna, hogy egy évvel ezelőtt meghozom ezt a döntést.

Lakatos Márk stylistként nem tudott elmenni az új ruhatára mellett sem szó nélkül, hiszen manapság sokkal merészebb ruhadarabokat ölt magára, mint korábban.

- Az, hogy radikálisabb és bátrabb lettem, a koromból fakad. Minél idősebbek leszünk, annál bátrabbak lehetünk! Mindent lehet, ami jólesik, azt nem mondom, hogy nem kell a jóízlés határain belül maradni, de lehetünk proaktívak, nem kell feltétlenül megfelelni mások ízlésének!

Magyar sztárok nagy frizuraváltásai

Nem Pataki Ági az egyetlen, aki a közelmúltban úgy döntött, felfrissíti külsejét. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárhölgyeket, akik 2020-ban frizuraváltásukkal nagy sikert arattak.

Ezt is szeretjük