A Drága örökösök színésznőjének kevés esélye volt a terhességre: babája most 5 hetes
Kiss Anna Laurának kevés estély adtak a teherbe esésre, mégis várandós lett, kisfia június közepén született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Anna Laura, aki a Drága örökösök Stefijét alakította, márciusban árulta el, hogy csodával határos módon kisbabát vár.

Június 16-án adott életet Dénesnek, akit a színésznő édesapjáról neveztek el. Dini természetes úton, 4360 grammal és 58 centivel jött a világra, a kilencórás születésénél a kicsi édesapja, Bálint Barna, a Vígszínház művésze is jelen volt - mesélte a szülés után két héttel a Fókusznak

Megszületett Kiss Anna Laura fia 

A színésznő és párja mielőbb szerettek volna próbálkozni a gyermekvállalással, az orvosok ugyanis csak nagyon kevés esélyt adtak arra, hogy természetes úton várandós lesz. 

kiss-anna-laura
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Születésem óta egy petefészkem van, abban is van néhány ciszta, így az orvosok rám hozták a frászt, hogy kevés esélyem van rá, hogy gyerekem legyen. Ez a kevés esély is elég volt ahhoz, hogy megfoganjon és megszülessen Dinike. Ő egy kis csodababa. Készültem a jöttére, hónapokon át hetente egyszer jártam baba-mama analízis tanfolyamra, ami beszélgetésből, meditálásból, relaxálásból állt - mondta az immár öthetes baba édesanyja a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Anya és fia még tanulják egymást, de Kiss Anna Laura arra hamar rájött, hogy Dini esténként öt perc alatt elalszik, ha énekel neki, kedvence a Kicsi, gyere velem rózsát szedni című dal. Táncosként dolgozó párjának augusztus végéig van egy kis szünete, így sok mindenben tud segíteni. 

- Már kezd figyelgetni, az étvágya a súlyához mérten nagyon jó, nagyon sokat eszik. Két órákat fent van, aztán alszik - osztotta meg a Fókusz nézővel. 

kiss-anna-laura-baba
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az RTL Klub műsorában azt is elárulta, hogy Barnával úgy döntöttek, a kisfiukat nem mutatják meg teljesen a nagy nyilvánosságnak. Nem ítéli el azokat, akik megmutatják csemetéjüket, vagy aki nem ért vele egyet, úgy gondolja, ez minden szülőnek a saját döntése.   

Gyermeke apjával azt tervezték, hogy még a várandósság alatt kimondják a boldogító igent, de a járvány, majd a költözés miatt egyelőre elnapolták az esküvőt.  

Szekeres Nóra negyedik gyermeke

A műsorvezető úgy döntött, ha negyvenéves koráig nem lesz várandós, letesz az újabb babáról. Ezt a születésnapot 2020. szeptember 2-án ünnepelte, előtte egy nappal pedig pozitív lett a terhességi tesztje. Lánya és két fia után május 5-én kislánya született. 

Ezt is szeretjük