Egymásba szeretett A mi kis falunk színésznője és a Drága örökösök színésze: Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert egy pár
Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert egy közös munka során egymásba szerettek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL klub két sorozata, A mi kis falunk és a Drága örökösök hatalmas rajongótáborra tett szert, így valószínűleg sokak szívét megmelengeti, hogy a két széria egy-egy szereplője a való életben egymásba szeretett. 

A Drága örökösök lovászfiúját, Danit alakító Mohácsi Norbert és A mi kis falunk boltosát, Nellit játszó Mikecz Estilla egy éve együtt vannak.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert egymásba szerettek

A színészpár a Fókuszban mesélt először arról, hogy nyolc évvel ezelőtt látták meg egymást a Kaposvári Egyetemen: a végzős Norbit lenyűgözte Estilla szépsége, akinek szintén megtetszett a jóképű egyetemista, amikor meglátta a kollégium folyosóján, de elsőévesként nem mert kezdeményezni.  

mohacsi-norbert
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Mohácsi Norbert a somogyi megyeszékhelyen maradt, Mikecz Estilla pedig Budapesten kezdett el dolgozni. A színésznő szerepet kapott a köztévé Csak színház és más semmi című sorozatában, majd az RTL Klubon A Tanárban és A mi kis falunkban, a színész az Oltári csajokban volt látható, majd a Drága örökösök stábjába is bekerült.

A cikk az ajánló után folytatódik

Öt évvel később találkoztak újra, amikor főszerepet kaptak a kaposvári teátrum Kabaré című darabjában, de ekkor sem alakult ki közöttük semmi. Ez egy évvel ezelőtt változott meg, amikor egy újabb közös munka kapcsán egyre többet kezdtek el beszélgetni egymással telefonon.

- Pont amiatt panaszkodott, hogy nincs időnk egymásra - árulta el a műsorban Mohácsi Norbert. 

mikecz-estilla
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

- Éjszaka beszélgettünk kettőkor, de mind a kettőnk lefolyt a székről, muszáj volt aludni, mert két óra múlva kelni kellett. Aztán egy hét múlva kitört az első karanténos időszak - mondta Mikecz Estilla. 

Végre volt elég idejük egymásra, a másik megismerésére. A 36 éves színész a Drága örökösök forgatása miatt Nagykovácsiban bérelt lakást, de a sorozat befejezése után összeköltözött a 29 éves színésznővel.

mohacsi-norbert-mikecz-estilla
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nagyon határozottan megtaláltuk egymást. Egy olyan kapcsolatban vagyok benne, amit én még soha nem tapasztaltam, hogy ilyen minőségű is lehet - vallotta be a színésznő.

Terveznek gyermekeket, de előbb kutyás gazdik lesznek: mindketten vágytak egy négylábúra, és mivel Norbi rajong a vizslákért, úgy tervezik, a magyar fajtából választanak két kutyust. Vidéki otthonról is álmodnak, egy közös séta során beleszerettek Szentendrébe, itt szeretnének letelepedni. 

Lovas Rozi és férje

Lovas Rozi karaktere, Erika az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában folyton azzal henceg, hogy övé a környék legjobb pasija, Gyuri, aki sportos és piszkosul jóképű. Ezen jelzőket a való életben is nyugodtan használhatja filmdramaturg férjére, Horváth János Antal is irtó vonzó férfi.

Ezt is szeretjük