Király Viktor felesége elköltözött otthonról egy ismerősük szerint: ezt nyilatkozta

Király Viktor és felesége házasságáról továbbra is azt pletykálják, hogy válságba került. Állítólag hónapok óta nem élnek együtt.

király-viktorék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor és felesége kapcsolatáról azután indult meg a pletykaáradat, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor bejelentették, elválnak.

A híresztelésekre a házaspár mindkét tagja reagált: Anita egy hete annyit mondott, nem szeretne nyilatkozni erről, mert szóra sem érdemes. 

Király Viktor felesége elköltözött

Az énekes a Story magazinnak kifejtette, mi a helyzet, azt mondta, szó sincs semmiféle problémáról a házasságukban. A nyilatkozataik ellenére a kedélyek nem csitultak körülöttük, most egy újabb szóbeszéd ütötte fel a fejét velük kapcsolatban. 

Király Viktor és Király-Virág Anita a 2019-es MTV EMA vörös szőnyegén.
Király Viktor és Király-Virág Anita a 2019-es MTV EMA vörös szőnyegén.
Fotó: Profimedia

A Blikk információi szerint hónapok óta nem élnek együtt. Eddig úgy tudták, a családfő költözött el, a páros egy ismerőse viszont azt állítja, Anita kisfiukkal, Kolennel hagyta el a családi otthont.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az informátor elmondta, Király Viktor még lát rá lehetőséget, hogy rendbe hozzák a helyzetet, mindent megtesz, hogy túljussanak a nehézségeken, viszont továbbra is nagy a feszültség köztük Anitával.

- A fiukat, Kolent igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de a szülők között továbbra is feszült a hangulat, rengeteget vitatkoznak, ha nincs ott a kisfiuk. Még mind a kettőjükben dúlnak az indulatok, a sérelmeik erősebbek a megegyezésre való hajlamnál.

királyék
Fotó: TV2/Mokka

Hozzátette, eltérően élik meg a helyzetet: míg az édesanya próbálja úgy feldolgozni a helyzetet, hogy igyekszik kikapcsolódni, szórakozni, addig a zenész magába fordult. Állítólag a munkájába temetkezik, nehezen viseli, hogy nincs mellette a kisfia.

A rajongók is felfedeztek egy árulkodó jelet, ami arra utalhat, valóban gond lehet a házasságban: Király Linda egy ideje nem lájkolja a sógornője posztjait, nem kommentel, sőt ki is követte őt az Instagramon.

Király Viktor otthona

Modern, trendi, letisztult - Király Viktor otthonát látva ezek a jelzők jutnak eszünkbe. Az énekes az Instagramon keresztül látta vendégül a követőit, akik a bejárattól a nappaliig vehették szemügyre, hol lakik a kedvencük. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük