Király Viktor beszámolt a házasságáról: kiderült, válságban vannak-e Anitával

Király Viktor és Király-Virág Anita házasságának válságáról felröppentek a pletykák. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba.

Király Viktor és Anita házassága
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásának híre indította be a pletykaáradatot, miszerint egy másik híres házaspár, Király Viktor és Király-Virág Anita kapcsolata is válságban lehet.

A rajongók azért kezdtek el gyanakodni rá, valami nincs rendben, mert elmaradtak a közös fotók. Az Instagramon a követők még Valentin-napon is hiába várták a romantikus posztot.

Király Viktor és Anita házassága

Ahogy tegnap megírtuk, Anita röviden annyit mondott minderre, szóra sem érdemes. A Story magazinnak viszont férje beszámolt róla, valóban probléma van-e a házasságukban. 

profimedia-0480983108
Fotó: Profimedia

Az énekes azzal kezdte, az elmúlt évben többször volt fent és lent, de úgy gondolja, ez teljesen normális, a szakma velejárója.

- Kevesen tudják, de voltak mélypontjaim, egyébként 2020-ban is volt egy, akkor ismét hullámvölgybe kerültem. Aztán mindig rám talált egy újabb cél, egy újabb lehetőség, ami felpörget. Most is ebben vagyok, épp ez köszön vissza a közösségi oldalaimon is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Most is egy kreatív időszak van az életében: zenét ír, stúdióba jár, új albumot készít. Tudatos döntés volt a részéről, hogy kevesebbet beszél a magánéletéről. Mint elmondta, attól még, hogy nem kürtöli világgá, igenis boldog férj és apa.

- Nem olvasok kommenteket, de visszajutott hozzám, hogy azért nem mutogatom a családomat, mert gondjaink vannak. Ez természetesen nincs így,

Minden rendben van velünk.

- Kimondottan büszke vagyok rájuk, viszont húztam egy határt, miszerint a közösségi oldalaimon kevesebbet mutatom őket, és kicsit többet beszélek a szakmáról.

Király Viktor otthona

Modern, trendi, letisztult - Király Viktor otthonát látva ezek a jelzők jutnak eszünkbe. Az énekes az Instagramon keresztül látta vendégül a követőit, akik a bejárattól a nappaliig vehették szemügyre, hol lakik a kedvencük. 

Ilyen Király Viktorék otthona: modern, menő helyen lakik az énekes és családja

Király Viktor Instagram-videó formájában kalauzolta el a követőit az otthonába.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük