Felismered a szakállas Kinizsi Ottót? A Barátok közt volt sztárja ma kétgyerekes apa
Kinizsi Ottó a Barátok közt szereplőjeként vált ismertté, aztán 2010-ben átállt a kamera túloldalára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kinizsi Ottó 12 évesen, 1994-ben kezdte színészi pályafutását a Tatabányai Jászai Mari Színház gyermekszereplőjeként, ahol 1999-ig játszott. 

Innen sikerült elcsábítaniuk a készítőknek a Kölyökidő stábjába, ahol szükség volt egy "ügyeletes szőke hercegre".

Kinizsi Ottó régen és most

1995-től volt látható a Magyar Televízió legendás ifjúsági sorozatában, a Kölyökidőben, majd 1997-től műsorvezetőként dolgozott annak utódjában, a Nekem8 sorozatban és a köztévé Repeta című műsorában. 

kinizsi-otto-kolyokido
Fotó: https://kolyokido.com/

Országos sztárrá a Barátok köztnek köszönhetően vált: Balassa Imre szerepében 1999-ben került az RTL Klub egy évvel korábban indult sorozatába. Az egykori tinisztár 2020. szeptember 15-én már a 38. születésnapját ünnepelhette, kétgyerekes apa, és 17. éve boldog férj. 

kinizsi-otto-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Deutsch Anita 2001-ben csatlakozott a stábhoz, és a forgatások során egymásba szerettek. Sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, amikor 18 évvel ezelőtt egymásra találtak, mert a színésznő nyolc évvel idősebb a színésznél, aki megismerkedésükkor még csak húszéves volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

, mert nagyon szeretünk @kinizsi.otto ❤️ #boldogszülinapot #myhusband

Anita Deutsch (@deutsch.anita) által megosztott bejegyzés,

Az idő őket igazolta. Két együtt töltött év után, 2004 júniusában összeházasodtak, 2005-ben megszületett Emma lányuk, 2010-ben pedig Hanni, akiket nagy szeretetben és harmóniában nevelnek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma már a házaspár egyik tagja sem látható a Barátok köztben: a sorozat Szilágyi Andreája 2007-ben távozott, és már csak vendégszereplőként tér vissza, míg Kinizsi Ottó 2010-ben szállt ki, és állt át a kamera túloldalára, a Barátok közt egyik rendezője lett. Később még feltűnt Csaba, valamint András temetésén. Rendezője volt a 2017-ben indult Oltári csajoknak, és főrendezője az RTL Klub 2020. január elsején debütált, kosztümös, napi sorozatának, a Bátrak földjének. 

kinizsi-otto-rendezo
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A Fókusznak azt nyilatkozta, úgy hitte, sokkal jobban megviseli majd, fájdalmasabb lesz, hogy a Barátok közt 2021. július 17-én, közel 23 év után véget ér. 

A vírushelyzet nem kedvezett, sokkal több és izgalmasabb jelenetet tudtunk volna forgatni, ha nem kötöttek volna olyan szabályok, amiket a mi egészségünk érdekében is hoztak. Talán azért nem viselt meg a Barátok közt vége, mert azt remélem, sikerült a sorozattól méltóképpen elbúcsúzni rendezői szemmel. Bízom benne, hogy a közönség is ugyanígy érez majd.

Kinizsi Ottó a rendezője az Összezárva című kétszereplős darabnak is, amit kifejezetten Oszvald Marikára és Fodor Zsókára írtak. 

kinizsi-otto-2021
Fotó: TV2/Mokka

- Néha sajnálom, hogy azt nem tudom megmutatni a közönségnek, milyen a próba. Legszívesebben felvenném, és kivetíteném. Amikor azt hiszik, nem szórakoztató, amit csinálnak, akkor is az. Két nagyon jó energiájú ember, akiknek nagyon sok energiájuk is van, ez pedig a színpadon is ott van – mondta a két színésznőről Kinizsi Ottó 2021 májusában a Mokka riportjában. 

A Barátok közt fiatal alapszereplői egykor és ma

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Ha, kíváncsi vagy mennyit változott, és mit csinál ma rajta kívül a Barátok közt induló csapatának több fiatal sztárja, képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük