Ilyenek Keleti Andrea gyerekei: Viktória 22, Máté 17 éves
Keleti Andrea és férje, Zoltán kétgyermekes szülők. Lányuk már külön él, fiuk a tinédzseréveiben jár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea a közönség szemében sikeres, tehetséges táncosnő, de otthon van egy egészen más arca: férje szerető feleségként, gyermekei odaadó édesanyaként tekintenek rá.

A Szombat Esti Láz hozta meg számára az ismertséget, az RTL Klub táncos show-jának 2006-ban elindult első évadában debütált a kamera előtt: először Kulka János volt a partnere, a második szezonban pedig Csonka András oldalán táncolt be egészen a fináléba, ahol győzelmet arattak.

Keleti Andrea gyerekei

Azóta számos más produkcióban is szerepelt: zsűrizett a Csillag Születikben, főzött A Konyhafőnök VIP-ban, sőt 2008-ban a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityre is igent mondott, amit meg is nyert.

Régóta él a reflektorfényben, de a mai napig nagyon ügyel rá, hogy a szeretteit óvja a nyilvánosságtól. Noha férjével egy-egy szereplést vállaltak közösen a közelmúltban, ma már Zoltán nem szeretne a kamerák előtt szerepelni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gyermekeit még kevesebbszer láthattuk, és az is ritkaságnak számít, hogy az 52 éves táncművész mesél róluk. Palik László műsorával kivételt tett, a Palikék Világa by Manna vendégeként beszélt róluk.

Az első kérdés, amit a műsorvezető-trió feltett neki: miből merít erőt, hogy működtessen egy családot. Ekkor vallotta be, 17 és 21 esztendős gyerekeivel könnyű dolga van, fia a tinédzserévei közepén jár, lánya pedig már kirepült a családi fészekből.

- A fiam lassan 17 éves, ő még jelen van otthon, de alig érzékelhető: ha kiabálok, hogy kész az ebéd, akkor feljön, megfogja, és leviszi a szobájába. Bizonyos szempontból már nehéz vele kapcsolatot fenntartani.

A lányáról, Vikiről is megosztott pár információt. Évek óta stabil párkapcsolatban él, össze is költözött a szerelmével. Az egyetemisták életét éli, emellett igyekszik dolgozni, hogy anyagilag függetlenné váljon a szüleitől, akik még azért támogatják a lányukat.

Zoltán Erika 24 éves lánya

Zoltán Erika és Kátai Róbert 1997-ben házasodtak össze, és még az év decemberében egy család lettek. Ekkor született meg lányuk, Kátai Zoé, aki immár 24 éves, gyönyörű, felnőtt nő. Zoé örökölte édesanyja szépségét, a zene szeretetét pedig az anyatejjel szívta magába. Cseppet sem meglepő, hogy követte szüleit a pályán.

Ezt is szeretjük